ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Νεοφύτου: Δεν έμεινε κλάδος της κυπριακής οικονομίας που δεν επισκεφθήκαμε

Μας αρέσει περισσότερο το γαλάζιο δεν έχουμε πρόβλημα στους συνδυασμούς των χρωμάτων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επίσκεψη στην εταιρεία Landas Colours, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη, τον πρόεδρο του ΕΒΕ Λευκωσίας, Μιχάλη Μουσιούττα και τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

«Είμαστε σε ακόμα μια πετυχημένη κυπριακή εταιρεία», είπε ο κ. Νεοφύτου αναφορικά με την Landas Colour. Δεν είναι τυχαίο, είπε, το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ σήμερα στην Landas Colours γιατί το πιο όμορφο πράγμα είναι το ουράνιο τόξο που έχει διάφορα χρώματα και εμείς παρόλο που μας αρέσει περισσότερο το γαλάζιο δεν έχουμε πρόβλημα στους συνδυασμούς των χρωμάτων. Και αυτή είναι η συνειδητή πολιτική μας, η συνεργασία για να βγάζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο» είπε ο κ. Νεοφύτου.

Θέλω να στείλω το μήνυμα, είπε, «πως κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να φέρει μια πραγματική αλλαγή σε αυτό τον τόπο. Χρειάζεται να υπάρχει συνεργασία και σύνεση για να κάνουμε ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις», συμπλήρωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, επεσήμανε ότι «επισκέφθηκα τον τουριστικό τομέα, την αγροτική και κτηνοτροφική βιομηχανία το λιανικό εμπόριο, δεν έμεινε κλάδος της κυπριακής οικονομίας, που μαζί με τους συνεργάτες μας δεν έχουμε επισκεφθεί εν μέσω πανδημίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι είναι η έλλειψη εργατικού δυναμικού» είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Έδωσε επίσης την διαβεβαίωση ότι θα προσπαθήσει να συναντηθεί τις επόμενες μέρες, με την Υπουργό Εργασίας και τον Υπουργό Οικονομικών, με σκοπό να βρεθεί μια λύση είπε ο κ. Αβέρωφ για να συμπληρώσει ότι «έχουμε μια θετικότατη έκπληξη, μια άνευ προηγουμένου θετική αντίδραση της οικονομίας, με ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης που και ο πιο αισιόδοξος δεν μπορούσε να προβλέψει και είμαστε μπροστά από ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση