ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Αβέρωφ: Υπέρ της μείωσης των φόρων στο κυπριακό επιχειρείν

Ο κ.Νεοφύτου δήλωσε ότι «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις θέσεις εργασίας»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στην ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζεται κατά κύριο λόγο  η οικονομία ενός τόπου ανέφερε σε δηλώσεις του στην Πάφο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως για αυτό και τάσσεται υπέρ της μείωσης των φόρων και της αύξησης των κινήτρων στο κυπριακό επιχειρείν. Πρόσθεσε επίσης πως «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις θέσεις εργασίας» αλλά και μέσα από την κερδοφορία τους να συνδράμουν, όπως είπε, «δια των φορολογιών στην ενίσχυση των κρατικών εσόδων».

Είναι σημείωσε, μέσω από τα έσοδα και από τις φορολογίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που μπορεί το κράτος να συντηρεί και την κρατική μηχανή αλλά και να ενισχύει και την κοινωνική της πολιτική. 

Ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ εκτίμησε, πως η οικονομία του τόπου «πάει καλά» κατά την έκφραση του και πως είναι «στον σωστό δρόμο», σημειώνοντας ωστόσο πως πάντα υπάρχουν οι κίνδυνοι να χάσουμε την πορεία μας εάν δεν συνεχίσουμε με την υπευθυνότητα και με την σοβαρότητα.

Πάντα ανέφερε, «υπάρχουν οι στροφές, πάντα υπάρχουν οι τριγμοί»  για αυτό πρόσθεσε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να κρατούμε την οικονομία στην σωστή της πορεία.

Αναφερόμενος στην χθεσινή περιοδεία του στις κοινότητες της υπαίθρου ο κ. Νεοφύτου είπε πως η ραχοκοκαλιά της κυπριακής κοινωνίας και της οικονομίας, είναι όπως εξήγησε, από την μια οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ,οι αυτοεργοδοτούμενοι, οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα αλλά και οι άνθρωποι της υπαίθρου.

Πρέπει, είπε, να στηρίξουμε και θα στηρίξουμε την γεωργία, γιατί αυτός ο πρωτογενής τομέας είναι πολύ σημαντικός και για τους ανθρώπους που ασχολούνται σε αυτές τις δουλειές αλλά και για την Κύπρο γενικότερα. 

Ο κ. Νεοφύτου προέβη σε δηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης από τον όμιλο εταιρειών Λεπτός και της δεντροφύτευσης που ακολούθησε  στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Με προβλήματα η πρεμιέρα ΓεΣΥ για τους πολίτες

«Ορθογραφία άρθρου...μεγάλη ντροπή!»
Ο Κριτικός  |  23:31

Επετειακό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γλαύκου Κληρίδη

«Τα όσα πρέσβευε ο Γλαύκος Κληρίδης! Ο ενταφιαστής των ιδεών Γκάλι και ίσως της πιο σοβαρής προσπάθειας ...»
Giannos  |  14:35

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Σοβαρότητα μηδέν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποια φαίνεται ξέχασε πως έγινε η φονική έκρηξη στο ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Την άρση των απομονώσεων ζητά από τον ΟΗΕ ο Ακιντζί

«O κ. Ακιντζί ακόμη να αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη. »
ΑΚΑ  |  09:35

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X