ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ: Στόχος του ΠτΔ είναι το ξεπούλημα του δημόσιου τομέα

Αναφορά του Χριστοφίδη για τον νόμο των αποστρατικοποιήσεων

Newsroom K

Είναι γνωστό ότι ο Εισαγγελέας σε συνεργασία με τον κ. Αναστασιάδη αναφέρει τη νομοθεσία που ψήφισε η πλειοψηφία της Βουλής για κατάργηση της μονάδας αποκρατικοποιήσεων, αναφέρει το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης. 

Πολιτική ενέργεια χαρακτηρίζει την απόφαση της βουλής για τις αποστρατικοποιήσεις κατηγορώντας τον Πρόεδρο ότι «πετά στον κάλαθο των αχρήστων για ακόμα μια φορά τα δεσμεύομαι τα προεκλογικά, τις υποσχέσεις προς τον Κυπριακό λαό αλλά και τους εργαζόμενους στους ημικρατικούς οργανισμούς. Γιατί; Γιατί έχει ως πρώτιστο πολιτικό στόχο το ξεπούλημα του δημόσιου τομέα, το ξεπούλημα ακόμα και κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών», σημείωσε. 

Το ΑΚΕΛ συνεχίζει να εξαπολύει τα «πυρά» του απέναντι στην κυβέρνηση δηλώνοντας «ως ακραίο τον δογματισμό των κυβερνώντων, που δεν αναγνωρίζουν στην κοινωνία, στο δημόσιο τομέα, στο κράτος οποιοδήποτε ρόλο. Πρόκειται για μια ακραία νεοφιλελεύθερη προσέγγιση που η υιοθέτηση της ήδη έχει συσσωρεύσει πολλά δεινά στον Κυπριακό λαό, η δε συνέχιση της, θα είναι καταστροφική», καταλήγει ο κ. Χριστοφίδης. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X