ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:11
 

Βλέπει ευρωεκλογές ο Καρογιάν

Ισχυρότατο ρεύμα μας σπρώχνει να συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

«Επειδή κυκλοφορώ και συναντώ πολύ κόσμο, όλοι με ρωτούν αν θα συμμετέχει η Δημοκρατική Παράταξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ένα ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν μιλώντας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Μέσα Γειτονιά. Όπως διευκρίνισε, εντός 15 ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση.

Ήδη πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Δημοκρατική Παράταξη δημοσιοποίησε τη διοικούσα επιτροπή η οποία αποτελείται από 306 μέλη και τις διεργασίες διαμόρφωσης των τοπικών και επιστημονικών επιτροπών. Πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τον ενδιάμεσο χώρο και ιδιαίτερα από το Δημοκρατικό Κόμμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αρχική εκτίμηση ήταν η Δημοκρατική Παράταξη να μείνει εκτός της εκλογικής αναμέτρησης ούτως ώστε να φυλάξει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί καταλλήλως για τη μεγάλη μάχη που δεν είναι άλλη από τις βουλευτικές. Η ανησυχία στελεχών πως η απουσία από την προσεχή εκλογική μάχη θα αποδυναμώσει τη δυναμική που παρουσίασε και ενδεχομένως να στρέψει ψηφοφόρους πίσω στο ΔΗΚΟ, προκάλεσε δεύτερες σκέψεις στην ηγεσία. Η τελική απόφαση για το αν θα συμμετέχει το νεοσυσταθέν κόμμα στις ευρωεκλογές θα ληφθεί από τα συλλογικά όργανα μέχρι το τέλος του Γενάρη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X