ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:12
 

Διορίζεται ποινικός ανακριτής για την υπόθεση της λαθροθηρίας

Η ηγεσία της Αστυνομίας επαναλαμβάνει τη μηδενική ανοχή της να πατάξει κάθε φαινόμενο διαφθοράς μελών του Αστυνομικού Σώματος

Newsroom K

Στο διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή θα προχωρήσει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας αναφορικά με την υπόθεση πιθανής διαφθοράς από μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διορισμός ποινικού ανακριτή από τον Κώστα Κληρίδη γίνεται κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Αποφασισμένη να πατάξει τη διαφθορά η Αστυνομία

Η ηγεσία της Αστυνομίας επαναλαμβάνει τη μηδενική ανοχή της και την αποφασιστικότητά της να πατάξει κάθε φαινόμενο διαφθοράς και διαπλοκής μελών του Αστυνομικού Σώματος.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, με αφορμή τις πληροφορίες και καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν υποθέσεις που σχετίζονται με το Κλιμάκιο Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έδωσε άμεσα οδηγίες για επέκταση της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να καλύψει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις πιο πάνω πληροφορίες και καταγγελίες.

Ταυτόχρονα τονίζεται ότι η δημοσιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών σε υπό διερεύνηση υπόθεση δυνατόν να είναι επιζήμια και να επηρεάσει αρνητικά την πορεία των εξετάσεων και την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία είναι πειθαρχημένο σώμα και κάθε μέλος της, που κατέχει στοιχεία, οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε γραπτή κατάθεση.
Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο γνωρίζει γεγονότα και πληροφορίες για την υπόθεση.

Η ηγεσία της Αστυνομίας διαβεβαιώνει ότι κάθε πληροφορία ή και ισχυρισμός, θα αποτελέσουν αντικείμενο διερεύνησης με απώτερο στόχο την πλήρη διαλεύκανση του όλου θέματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X