ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:49
 

Διορίζεται ποινικός ανακριτής για την υπόθεση της λαθροθηρίας

Η ηγεσία της Αστυνομίας επαναλαμβάνει τη μηδενική ανοχή της να πατάξει κάθε φαινόμενο διαφθοράς μελών του Αστυνομικού Σώματος

Newsroom K

Στο διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή θα προχωρήσει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας αναφορικά με την υπόθεση πιθανής διαφθοράς από μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διορισμός ποινικού ανακριτή από τον Κώστα Κληρίδη γίνεται κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Αποφασισμένη να πατάξει τη διαφθορά η Αστυνομία

Η ηγεσία της Αστυνομίας επαναλαμβάνει τη μηδενική ανοχή της και την αποφασιστικότητά της να πατάξει κάθε φαινόμενο διαφθοράς και διαπλοκής μελών του Αστυνομικού Σώματος.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, με αφορμή τις πληροφορίες και καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν υποθέσεις που σχετίζονται με το Κλιμάκιο Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έδωσε άμεσα οδηγίες για επέκταση της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να καλύψει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις πιο πάνω πληροφορίες και καταγγελίες.

Ταυτόχρονα τονίζεται ότι η δημοσιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών σε υπό διερεύνηση υπόθεση δυνατόν να είναι επιζήμια και να επηρεάσει αρνητικά την πορεία των εξετάσεων και την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία είναι πειθαρχημένο σώμα και κάθε μέλος της, που κατέχει στοιχεία, οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε γραπτή κατάθεση.
Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο γνωρίζει γεγονότα και πληροφορίες για την υπόθεση.

Η ηγεσία της Αστυνομίας διαβεβαιώνει ότι κάθε πληροφορία ή και ισχυρισμός, θα αποτελέσουν αντικείμενο διερεύνησης με απώτερο στόχο την πλήρη διαλεύκανση του όλου θέματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Η παπαγαλία του ΑΚΑ που άλλο που να κατηγορεί τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ και ποτέ του να μην εκφέρει άποψη ...»
Giannos  |  15:17

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X