ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γ. Εισαγγελέας: Αν κάποιος απώλεσε τη σοβαρότητα του δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί, αλλά ο ΥΠΟΙΚ

Αντιδράσεις Κώστα Κληρίδη μετά τις δηλώσεις Χάρη για την αντιμετώπιση του θέματος των δημοσίων υπαλλήλων με κομματικά αξιώματα από τους θεσμούς

Newsroom K

Αν κάποιος έχει απωλέσει τη σοβαρότητα του, αυτοί δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί της Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν κακώς έχοντα, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, με αφορμή δήλωση που φέρεται να έκανε σήμερα το πρωί ο Χάρης Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ο κ. Κληρίδης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ότι σε σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ σχετικά με το θέμα των πειθαρχικών ευθυνών δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι κατέχουν ή κατείχαν κομματικά αξιώματα, "ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι αν είμαστε σοβαρό κράτος και ήταν σοβαροί οι θεσμοί, θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση του θέματος».

«Λυπούμαι να παρατηρήσω, αν κάποιος έχει απολέσει την σοβαρότητα του, αυτοί δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί της Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν κακώς έχοντα, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός ο οποίος τους αμφισβητεί επιχειρώντας να διαιωνίσει αυτά τα οποία γίνονταν ανεκτά για δεκαετίες», καταλήγει ο Γενικός Εισαγγελέας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Kαι διερωτώμαι! Γιατί τόση μεγάλη επιθυμία από το ΑΚΕΛ να στείλει 1 ή 2 ευρωβουλευτές στο Ευροκοινοβούλιο ...»
ΑΚΑ  |  09:06

Βουλή: Ζητά από ΗΠΑ αναίρεση απόφασης για τα Υψώματα Γκολάν

«To AKΕΛ, δυστυχώς για την Κύπρο, παίζει παιγνίδι της Τουρκίας και το συντομότερο που θα μπορέσει ο Λαός ...»
ΑΚΑ  |  09:01

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X