ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιωρκάτζη: Ξέρω πολλά για πολλούς

Σταύρωσαν τον Ιησού θα ντραπούν να σταυρώσουν τη Χρυσταλλού λέει σε συνέντευξη της στο Capital

Newsroom K

Την πρώτη της τοποθέτηση μετά από καιρό και ιδιαίτερα μετά τα τεκταινόμενα του Συνεργατισμού έκανε η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη στο Capital Today και στον δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ, προειδοποιώντας πως ξέρει πολλά για πολλούς.

Μιλώντας για τις επικρίσεις που δέχεται περί αδράνειας και απουσίας της στην κρίσιμη φάση του Συνεργατισμού και αν θεωρεί πως κάποιοι υποσκάπτουν το έργο της, η κα Γιωρκάτζη ανέφερε χαρακτηριστικά: «εδώ σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, θα ντραπούν να σταυρώσουν τη Χρυσταλλού; Κάποιους τους φταίει ότι πάω ταξίδια στην Κίνα, το αν τα σκουλαρίκια μου είναι κοντά ή μακριά παραβλέποντας το ότι είμαι γυναίκα. Αυτό στην ουσία που ενοχλεί αυτούς που ανήκουν στο οργανωμένο κύκλωμα υπόσκαψής μου είναι το ότι ξέρω πολλά για πολλούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον ρόλο του γενικού ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κάνοντας λόγο για υπερπροβολή. Όπως είπε αυτά που λέει σήμερα για τους μισθούς των εκπαιδευτικών και τυγχάνει υπερπροβολής από τα ΜΜΕ τα έλεγε και η ίδια στις ετήσιες της εκθέσεις όταν ήταν γενική ελέγκτρια.

Μίλησε και για τη συμφωνία του Συνεργατισμού με την Ελληνική Τράπεζα που όπως είπε ήταν μία συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή «και εμάς ως Κεντρική Τράπεζα μέλημα μας ήταν να διασφαλίσουμε ότι θα ολοκληρωνόταν χωρίς παρατράγουδα».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X