ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί όλους τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η Συμμαχία κατέθεσε Πρόταση Νόμου για την αλλαγή του Περί εγγραφής Ιατρών νόμου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί όλους τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του, καθώς και τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας την δική τους προτίμηση, ανέφερε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας, Γιώργος Λιλλήκας, σε δηλώσεις του, μετά το πέρας συνάντησης με τον Υφυπουργό Τουρισμό Σάββα Περδίο.

«Σήμερα ανοίγει επίσημα ο κατάλογος εγγραφής των γιατρών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα καθώς εκατοντάδες είναι οι γιατροί που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες στους κύπριους πολίτες και ασθενείς. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών μας, με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά και με κοινωνική ευαισθησία, συναισθανόμενοι και την αναγκαιότητα του αλλά και τα πλεονεκτήματα του τόσο για τους ιδίους όσο και για τους ασθενείς, θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε όλους τους γιατρούς να λειτουργήσουν με πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, να το ενισχύσουν και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του. Ταυτόχρονα, καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως αυτούς τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας την δική τους προτίμηση, έτσι ώστε να υπάρχει αμοιβαίο όφελος», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η Συμμαχία Πολιτών κατέθεσε Πρόταση Νόμου για την αλλαγή του Περί εγγραφής Ιατρών νόμου, ώστε το συμβούλιο να αποφασίζει με επαγγελματικά και επιστημονικά μόνο κριτήρια για το ποιος δικαιούται να ασκήσει το επάγγελμα της ιατρικής στην Κύπρο και όχι με βάση κριτήρια ιδιωτικών συμφερόντων.

«Θεωρούμε ότι είναι κοινωνική ευθύνη να αντιμετωπίσουμε όλοι ως ένα εθνικό στοίχημα το ΓεΣΥ, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε και στις προσδοκίες των Κυπρίων πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνται γιατί το κράτος δεν μπόρεσε να διαμορφώσει ένα σχέδιο υγείας που να καλύπτει όλη την κοινωνία», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X