ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί όλους τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η Συμμαχία κατέθεσε Πρόταση Νόμου για την αλλαγή του Περί εγγραφής Ιατρών νόμου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί όλους τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του, καθώς και τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας την δική τους προτίμηση, ανέφερε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας, Γιώργος Λιλλήκας, σε δηλώσεις του, μετά το πέρας συνάντησης με τον Υφυπουργό Τουρισμό Σάββα Περδίο.

«Σήμερα ανοίγει επίσημα ο κατάλογος εγγραφής των γιατρών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα καθώς εκατοντάδες είναι οι γιατροί που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες στους κύπριους πολίτες και ασθενείς. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών μας, με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά και με κοινωνική ευαισθησία, συναισθανόμενοι και την αναγκαιότητα του αλλά και τα πλεονεκτήματα του τόσο για τους ιδίους όσο και για τους ασθενείς, θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε όλους τους γιατρούς να λειτουργήσουν με πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, να το ενισχύσουν και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του. Ταυτόχρονα, καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως αυτούς τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας την δική τους προτίμηση, έτσι ώστε να υπάρχει αμοιβαίο όφελος», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η Συμμαχία Πολιτών κατέθεσε Πρόταση Νόμου για την αλλαγή του Περί εγγραφής Ιατρών νόμου, ώστε το συμβούλιο να αποφασίζει με επαγγελματικά και επιστημονικά μόνο κριτήρια για το ποιος δικαιούται να ασκήσει το επάγγελμα της ιατρικής στην Κύπρο και όχι με βάση κριτήρια ιδιωτικών συμφερόντων.

«Θεωρούμε ότι είναι κοινωνική ευθύνη να αντιμετωπίσουμε όλοι ως ένα εθνικό στοίχημα το ΓεΣΥ, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε και στις προσδοκίες των Κυπρίων πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνται γιατί το κράτος δεν μπόρεσε να διαμορφώσει ένα σχέδιο υγείας που να καλύπτει όλη την κοινωνία», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X