ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Περδίκης: Απαράδεκτος ο τερματισμός εργασιών ανέγερσης νέας πτέρυγας Νοσ.Λάρνακας

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτήριο, δηλωσε ο Γιώργος Περδίκης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απαράδεκτη θεωρεί την κατάσταση τερματισμού των εργασιών για ανέγερση της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ο Πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης.
 
Σε δηλώσεις ύστερα από επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι «σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτήριο, ιδίως μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον τερματισμό των εργασιών ανέγερσης της νέας πτέρυγας. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση και θεωρούμε ότι αξίζει για την επαρχία Λάρνακας να ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα και να λειτουργήσει κανονικά το Νοσοκομείο».
 
Πρόσθεσε ότι επισκέφθηκαν σήμερα και την Γρηγόρειο Κλινική και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οροθετικά άτομα και τις ελλείψεις που παρουσιάζονται. «Θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι κύρια επιλογή και στόχος του Γενικού Σχεδίου Υγείας, η αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων», είπε και σημείωσε πως «λαμβάνοντας υπόψη ότι προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς προς την αυτονόμηση των Νοσοκομείων πρέπει τα προβλήματα αυτά να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν».
 
Αναφερόμενος στην υπόθεση των δολοφονιών δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες ο κ. Περδίκης είπε ότι «θεωρούμε πως πρέπει να ξεκινήσει η διερεύνηση των ευθυνών για την καθυστέρηση της έναρξης ερευνών γύρω από τις εξαφανίσεις των αλλοδαπών γυναικών. Εχει τεράστια ευθύνη ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και μόνο μέσα από τη διερεύνηση των γεγονότων, την ανάδειξη των ελλείψεων και των παραλείψεων μπορούμε να ικανοποιηθούμε ότι τουλάχιστον έχουν αναληφθεί οι ευθύνες».
 
Σημείωσε ακόμα ότι «όσο καθυστερεί η ανάληψη αυτής της ευθύνης δημιουργείται και πρόβλημα ανάληψης πολιτικής πλέον ευθύνης για τους πολιτικούς προϊσταμένους και τους διοικητικούς προϊσταμένους της Αστυνομίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X