ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Το ταμείο ανάκαμψης θα δώσει ευκαιρίες

Πραγματοποίησε περιοδεία την σε χωριά της ορεινής Λάρνακας

ΚΥΠΕ

Το ταμείο ανάκαμψης θα δώσει ευκαιρίες δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία την σε χωριά της ορεινής Λάρνακας.

Σε δηλώσεις ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους με όρεξη, δίνοντας τα εύσημα στους ιδιοκτήτες του βοτανικού κήπου που επισκέφθηκε στον Κόρνο.

Εδώ ο βοτανικός κήπος με λεβάντες με τα άλλα αρωματικά είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα προσπαθήσει και στην Αργάκα να δημιουργήσει βοτανικό κήπο για τον γιο του. Πρέπει, σημείωσε, «να δημιουργήσουμε προοπτικές για τα παιδιά μας και δεν είναι μόνο μέσα από τα γραφεία που δημιουργούνται οι προοπτικές είναι και μέσα από την φύση».

Είναι γι αυτό, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, «που το ταμείο ανάκαμψης θα σου δώσει ευκαιρίες να πάρεις και ευρωπαϊκά κονδύλια για να αναπτυχθείς γιατί θέλουμε τους ανθρώπους που έχουν όραμα, που έχουν μεράκι, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, είτε είναι στην ύπαιθρο είτε στις αστικές περιοχές».

Η Άννα Κοσμά, στέλεχος της αναπτυξιακής εταιρείας επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου, ανέφερε ότι βρισκόμαστε στο Κόρνο, μια κοινότητα του προορισμού αριστείας της ορεινής Λάρνακας, προσθέτοντας ότι 18 κοινότητες της περιοχής έχουν διακριθεί με το άριστο Ευρωπαϊκό προορισμό EDEN.

Εξέφρασε την χαρά της στον κ. Νεοφύτου «που είσαστε μαζί μας, στηρίζετε την περιοχή μας και ευελπιστούμε ότι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν στην διαδικασία και στη πορεία μας θα είσαστε δίπλα μας».

Η κ. Κοσμά, είπε επίσης ότι κατά την σημερινή περιοδεία θα γίνουν επισκέψεις σε επιχειρήσεις μελών του συλλόγου γυναικών υπαίθρου Λάρνακας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για επιχειρήσεις που συντονίζονται και διαχειρίζονται από γυναίκες και λόγω αυτής της δραστηριότητας η αναπτυξιακή εταιρεία επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου έχει αναλάβει πρωτοβουλία να δικτυώσει τις επιχειρήσεις.

Προς αυτό ανέφερε ότι έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τις επιχειρήσεις τις ορεινής Λάρνακας και σύντομα ξεκινά και μια δράση να δικτυωθούν οι επιχειρήσεις τις δυτικής Λάρνακας.

Από την πλευρά της, η Βαρβάρα Μιχαήλ, ιδιοκτήτρια της Lumina Botanica Gardens ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ που μας έκανε την τιμή να έρθει στο χώρο μας να δει τι κάνουμε εδώ που ασχολούμαστε με τα βότανα και την κ. Κοσμά για την ευκαιρία που μας έδωσε να δείξουμε τι κάνουμε.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δείτε την δουλειά μας, είπε, εκφράζοντας την χαρά της «που είσαστε κοντά μας, που είσαστε δίπλα μας στη προσπάθεια που κάνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Λάρνακα  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση