ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:49
 

Σκληρή κριτική στον Ακιντζί από τους υποστηρικτές του

Στο σχετικό ανακοινωθέν τονίζεται ότι η φρουρά του «Προεδρικού» επέβαλλε εξονυχιστικούς ελέγχους στα μέλη της οργάνωσης.

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Σκληρή κριτική ασκούν στον Μουσταφά Ακιντζί παράγοντες και οργανώσεις οι οποίοι μέχρι πρωτίνος βρισκόντουσαν στο πλευρό του ηγέτη της τουρκοκυπριακής ηγεσίας.

Με ανοιχτή επιστολή, η Οργάνωση Αλληλεγγύη απευθύνεται στον κ. Ακιντζί και εκφράζει πικρία για την στάση που τηρεί το τελευταία διάστημα η τ/κ πλευρά στο Κυπριακό. Η οργάνωση αναφέρεται στα όσα έλαβαν χώρα πριν από λίγες ημέρες, όταν επιχείρησε να υψώσει την φωνή στα πλαίσια της επετείου της 20ης Ιουλίου με κεντρικό σύνθημα «δεν υπάρχουν εορτασμοί του πόνου».

Στο σχετικό ανακοινωθέν τονίζεται ότι η φρουρά του «Προεδρικού» επέβαλλε εξονυχιστικούς ελέγχους στα μέλη της οργάνωσης.

Δηλώνει ότι δέχθηκε επίθεση την στιγμή που επιχείρησε να ανοίξει ένα πανό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους εορτασμούς. Κατά την διάρκεια της επίθεσης, ένα άτομο επιτέθηκε σε γυναίκα ακτιβίστρια. Βία ασκήθηκε και σε μια άλλη γυναίκα ακτιβίστρια.

Η Οργάνωση Αλληλεγγύη τονίζει το εξής: «Οι σημερινές πρακτικές και ενέργειες σας ακυρώνουν την φάση «παρά το γεγονός ότι ονομάζεται ειρηνική επέμβαση αυτός ήταν ένας πόλεμος», που χρησιμοποιήσατε πριν από δυο χρόνια».

Επίσης, η Οργάνωση Αλληλεγγύη, δεν κρύβει την έκπληξη της απέναντι στην στάση που τηρεί σήμερα ο τ/κ ηγέτης και ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο «Προεδρικό» στις 20 Ιουλίου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Ρετζέπ Άκνταγ, είναι ο αρμόδιος Υπουργός για τα θέματα Κύπρου. Ο κ. Άκνταγ υπήρξε Υπουργός Υγείας από την περίοδο διακυβέρνησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X