ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι νικητές των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year

Ο μακροβιότερος θεσμός βραβείων στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, η 15η απονομή των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year 2016. Το περιοδικό ΜΑΝ και η Τράπεζα Κύπρου τίμησαν τους άνδρες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Άνδρας της χρονιάς αναδείχθηκε ο πετυχημένος κύπριος σεφ και ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων με έδρα το Παρίσι, Ανδρέας Μαυρομμάτης. Στις άλλες κατηγορίες νικητές αναδείχθηκαν ο κ. Χαμπής Τσαγγάρης στην κατηγορία Πολιτισμός, ο κ. Ζήνων Ζήνωνος στην κατηγορία Επιστήμονας, και ο κ. Δημήτρης Ζορπάς στην κατηγορία Επιχειρηματίας. Τιμήθηκε επίσης με το βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ο κ. Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το βραβείο του Άνδρα που μας Ενέπνευσε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης με το Βραβείο Τιμής Ένεκεν.

Η γνωστή ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα έντυσε μουσικά με συνοδεία πιάνου την εκδήλωση και το δείπνο που απόλαυσαν οι καλεσμένοι της βραδιάς.

O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου SPPMEDIA κ. Δημήτρης Λοττίδης δήλωσε κατά την διάρκεια της βραδιά πως είναι με περηφάνια που καλωσορίζει τους καλεσμένους στην 15η απονομή. « Η αξιοπιστία του περιοδικού ΜΑΝ, η αγάπη μας για τον θεσμό και η βράβευση εδώ και δεκαπέντε χρόνια των αρίστων είναι τα καλύτερα εχέγγυα για το μέλλον των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year . Η μεγαλύτερη χαρά για μας είναι να βλέπουμε αυτούς που τιμήσαμε κάποια χρόνια πριν, να προοδεύουν και να καταξιώνονται διεθνώς».


Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Τράπεζα Κύπρου, υποστηριχτές οι JOHNNIE WALKER, ΒΜW, MONTBLANC και ΜΤΝ ενώ τη διαδικασία των αποτελεσμάτων επέβλεψε η DELOITTE.

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση