ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα Lego έρχονται στην Κύπρο

Η έκθεση «Travelling Bricks από τουβλάκια LEGO» παρουσιάζει την ιστορία των μεταφορών

Newsroom K

Τα αγαπημένα παιχνίδια μικρών και μεγάλων έρχονται στην Κύπρο με μία εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο «Travelling Bricks από τουβλάκια LEGO» και έχει κύριο θέμα την ιστορία των μεταφορών. Η έκθεση θα στεγάζεται στο ANNEX 3 στο THE MALL OF CYPRUS στη Λευκωσία, από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Η έκθεση παρουσιάζει την ιστορία των μεταφορικών μέσων, διά μέσου των αιώνων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πάνω από 120 εκθέματα που παρουσιάζουν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και ιστορικά μεταφορικά μέσα. Τα εκθέματα έχουν δημιουργηθεί μέσα σε ένα χρόνο από περισσότερους από 20 επαγγελματίες πιστοποιημένους καλλιτέχνες LEGO, οι οποίοι θα στήσουν τα μοντέλα τους με περισσότερα από 500.000 τουβλάκια LEGO.

Μερικές από τις θεματικές ενότητες που θα εκτίθενται είναι: Πρώτες Μεταφορές, Πλοία, Τρένα, Αεροπορία, Διαστημικά Μέσα, Οχήματα και Record Breakers. Πολλά εκθέματα αναμένεται να καθηλώσουν, τόσο για τη λεπτομέρεια όσο και τις διαστάσεις τους. Ενδεικτικό παράδειγμα ο «Τιτανικός», του οποίου το μήκος ξεπερνάει τα 7 μέτρα. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν επίσης ένα τρίμετρο Zeppelin, ένα τρίμετρο πύραυλο και ένα τρίμετρο διαστημόπλοιο.

Στον χώρο θα υπάρχουν οθόνες, που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και ένας διαδραστικός χώρος με 200 χιλιάδες LEGO με τα οποία θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές. Στο χώρο θα υπάρχει και παιδική γωνιά με ειδικά LEGO για παιδιά κάτω των 3 ετών. Ο διαδραστικός χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα, συνδυάζοντας τις εκπαιδευτικές και δημιουργικές δυνατότητες των LEGO.

Την έκθεση παρουσιάζει το Dixan και διοργανώνει η Moonlight Show Productions. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 8:00 μ.μ.
Σαββατοκύριακα & Αργίες: 10:00 - 8:00 μ.μ.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 8 ευρώ.
Για οικογένειες πέντε ατόμων, το ένα εισιτήριο δωρεάν.
Επισκέψεις σχολείων: 5 Ευρώ (άποροι μαθητές δωρεάν).
Παιδιά κάτω των τριών ετών: Δωρεάν


Για πληροφορίες και κρατήσεις σχολείων στο τηλέφωνο 77772939

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X