ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Isnotgallery γίνεται pop up χώρος

Τρεις καλλιτέχνες διαμορφώνουν τον χώρο της γκαλερί, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους

Newsroom K

Η Isnotgallery μεταμορφώνεται σε pop up χώρο για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο με την παρουσίαση τριών καλλιτεχνών οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά πεδία δράσης και δημιουργίας. Ο κάθε καλλιτέχνης θα έχει στη διάθεσή του ένα μέρος της Isnotgallery για να τον διαμορφώσει όπως ο ίδιος το επιθυμεί για να παρουσιάσει την δουλειά του για 10 ημέρες.

Η πρώτη καλλιτέχνις είναι η Γιώτα Ευθυμίου η οποία θα υποδεχθεί το κοινό την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. στην IsNoGallery.

Η Γιώτα Ευθυμίου θα παρουσιάσει τα ονειρικά της πορτραίτα τα οποία λειτουργούν και ως καθρέπτης συναισθημάτων της ιδίας αλλά και του καθενός από εμάς ξεχωριστά.Η γραφή της Ευθυμίου είναι απλή και κατανοητή στον θεατή,υπάρχουν οι στιγμές που αναρωτιέσαι εάν τα έργα της είναι έτοιμα για να παρουσιαστούν στο κοινό ή εάν κάτι ήρθε απότομα και σταμάτησε την ολοκλήρωση τους.Τα τεράστια κενά μαύρα μάτια των προσώπων της σε τραβούν μέσα τους,αναγκάζοντας σε να ξεκινήσεις έναν διάλογο με την καλλιτέχνιδα η οποία υποψιαζόμαστε ότι «χρησιμοποιεί»τα πορτραίτα της για να δωσει απαντησεις σε δικά της καίρια ερωτήματα,τα οποία κατά ένα παράδοξο τρόπο αφορούν και εσένα τον ίδιο.

Θα ακολουθήσει η Δώρα Ορόντη, καταξιωμένη Κύπρια Ζωγραφος μιας άλλης γενιάς, με νέα νέα έργα,αλλά και μια μικρή επιλογή παλαιοτέρων. Η αλληλεπίδραση καθώς και η αλληλοέμφανση δημιουργούν ένα συνεχές παιχνίδι φωτός και αξίας μέσα στον χωροχρόνο.

Τελευταίος, θα παρουσιάσει τη δουλειά του ο Άντρος Ευστάθιου, ο οποίος δημιουργεί εικόνες χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία. Τα «άδεια»ανοικτά πλάνα του χωρίς να χρησιμοποιεί σημεία αναφοράς είναι αρκετά κοντά σε μια παλαιότερη του σειρά φωτογραφιών υπό τον τίτλο «Oblivion». Σε αυτή την παρουσίαση ο Ευστάθιου θα δοκιμάσει να παρέμβει με κολάζ σε αυτά τα «άδεια» του τοπία έτσι ώστε ο θεατής να αποκτήσει αυτό το σημείο αναφοράς που του έλειπε.

Το πρόγραμμα των εκθέσεων :
Γιώτα Ευθυμίου: Παρασκευή 11 Μαΐου στις 7:30 μ.μ.Διάρκεια έως 21 Μαΐου

Δώρα Ορόντη: Τετάρτη 23 Μαΐου στις 7:30 μ.μ.
Διάρκεια έως 2 Ιουνίου

Άντρος Ευστάθιου: Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ.
Διάρκεια έως 16 Ιουνίου

Πληροφορίες: τηλέφωνο 99569498, www.isnotgallery.com |art@isnotgallery.com 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Νίκος Χατζηκυριάκος - Γκίκας, «Γλέντι στην ακρογιαλιά ΙΙ», δεκαετία 1970. Ταπισερί 196x268 εκ.

Ζωγραφική... στον αργαλειό

Το Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, ετοιμάζει έκθεση με τίτλο «Υφάνσεις. Ζωγραφική και ταπισερί στην Ελλάδα από το 1960 έως ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Mπάμπης Βενετόπουλος, «Can they reason? Can they talk?», 2019. Εγκατάσταση με τρισδιάστατες ψηφιακές εκτυπώσεις και βίντεο.

Με έμπνευση το Μέτσοβο

«Τόποι δημιουργίας», η μεγάλη ομαδική έκθεση που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πινακοθήκη Αβέρωφ,στο Μέτσοβο
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X