ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Συναυλία για τα 90χρονα της Σχολής Τυφλών

Με μια υπέροχη αγκαλιά τραγούδια γιόρτασαν σχεδόν έναν αιώνα προσφοράς

Newsroom K

Την Τρίτη 28 Μαΐου η Σχολή Τυφλών γιόρτασε τα 90 χρόνια λειτουργίας της με μία αγκαλιά... τραγούδια. Στο αμφιθέατρο της Σχολής ο Παντελής Θαλασσινός τραγούδησε με τη συμμετοχή της Μαρίας Θεοδότου και του Δημήτρη Μεσημέρη, πλαισιωμένοι από μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Αχιλλέας Τσαγγαρίδης.

Η συναυλία σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, και όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές της κατάφερε να ξεσκονίσει τη σκόνη της ρουτίνας και να παρασύρει το κοινό σε μια μελωδική, μοναδική, κατάθεση ψυχής και πολιτισμού. Τη συναυλία παρακολούθησαν 800 περίπου φίλοι της Σχολής Τυφλών, οι οποίοι συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της. Καλλιτέχνες και κόσμος όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν, δημιουργώντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα αντάξια της μεγάλης ιστορίας της Σχολής Τυφλών.

Σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα απο την πώληση των εισιτηρίων  διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ταμείου Ευημερίας της Σχολής Τυφλών.

Στη συναυλία έλαβαν μέρος οι μουσικοί Ξένιος Ευαγγέλου (τύμπανα, κρουστά), Αχιλλέας Τσαγγαρίδης (μπάσο), Ντάνης Ιακώβου (κιθάρα), Θεόδουλος Βακανάς (μπουζούκι, βιολί), Γιώργος Δημητρίου (μπουζούκι, λαούτο), Άριστος Χριστοδούλου (πλήκτρα). Ηχολήπτης ήταν ο Χρίστος Χρυσάνθου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Η δημιουργία του Piano Quartet, προέκυψε από την ανάγκη τεσσάρων πιανιστριών να αφήσουν πίσω τη μοναξιά μιας σόλο εμφάνισης

Piano Quartet: Επιστρέφει το Musical Bridges

Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα μέρη της Κύπρου, με στόχο να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X