ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Λουβάνα Δίσκοι παρουσίασε τους νέους της 3 δίσκους

Δημιουργικά ξεκινάει το 2016 για την εταιρεία, μπαίνοντας δυναμικά στη δισκογραφία

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Παρουσιάστηκαν σήμερα από τη Λουβάνα Δίσκοι οι τρεις νέοι της δίσκοι, δουλειές που έρχονται για να προσθέσουν στα μουσικά δρώμενα της Κύπρου.

Οι τρεις νέοι δίσκοι που κυκλοφόρησαν είναι του Λευτέρη Μουμτζή "Now Happiness" που είναι και ο πρώτος προσωπικός του δίσκος. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο eleven63 με ηχολήπτη τον Αντρέα Τραχωνίτη. Ο Λευτέρης Μουμτζής είναι γνωστός από τη δουλειά του με τους J.Kristie, Master of Disguise, Stelafi και Τρίο Τεκκέ.Το βίντεο του κομματιού "Now Happiness" έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από τις 8 Δεκεμβρίου 2015.

Ο δεύτερος δίσκος που παρουσιάστηκε είναι από μία νέα μπάντα, την Belua, που αποτελείται από τις Ζάρα Ντερ Αρακελιάν, Μικαέλα Τσαγγάρη,Αφροδίτη Νικολάου και Μαριάννα Μουμτζή. Το συγκρότημα σχηματίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο. Ο δίσκος ονομάζεται "As Good a Time As Any" και το ύφος του είναι βασικά ποπ-ροκ, με διάφορα άλλα στοιχεία να τον συμπληρώνουν (blues, folk κ.ά.). Επίσημη κυκλοφορία του δίσκου στις 28 Ιανουαρίου.

Η τρίτη δουλειά που παρουσιάστηκε είναι το αποτέλεσμα του The Amalgamation Choir και της ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης του Live at the Library στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη, όπου τέσσερα τραγούδια (τρία παραδοσιακά και ένα σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογήρου). Τα βίντεο σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Καλοπέδη αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016.

 

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση