ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Πάμε σαν άλλοτε», μία συναυλία με μελωδίες που αγαπήσαμε

Η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμηνεύει παλιά και αγαπημένα τραγούδια, μαζί με την «Εμμέλεια»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη συναντά τη χορωδία «Eμμέλεια» και μας ταξιδεύουν σε εποχές περασμένες με άριες από οπερέτες (Ζεχρά, Ριρίκα) και αγαπημένα τραγούδια των Αττίκ, Μ. Σουγιούλ, Κ. Γιαννίδη. Γ. Μουζάκη κ.ά. σε μια ανάλαφρη, ατμοσφαιρική συναυλία. «Πάμε σαν άλλοτε» είναι ο τίτλος της παράστασης και πραγματικά οι μουσικές και τα τραγούδια που θα ακουστούν θα κάνουν τη βραδιά ξεχωριστή, σαν κι εκείνες τις βραδιές που παρέες μαζευόντουσαν και τραγουδούσαν μελωδίες ξεχωριστές, πολλές μάλιστα από αυτές ακόμα και σήμερα σιγοψιθυρίζουμε. Τη χορωδία διευθύνει η μαέστρος Ελένη Κυπριανού. Μαζί τους θα είναι οι μουσικοί Γιάννης Μπελώνης, πιάνο, Δημήτρης Καραγιάννης, σαξόφωνο, Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί, Πάρις Περυσινάκης, μαντολίνο, μπουζούκι, Χάρης Μέρμηγκας, κοντραμπάσο. 

Η πορεία της 

Η Μπέττυ Χαρλαύτη κινείται στις μουσικές ράγες της εποχής μας. Ο δίσκος της «Ποια να ’σαι συ;» με κομμάτια του Μιχάλη Σουγιούλ σε σύγχρονη απόδοση, έλαβε εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά και από το ραδιοφωνικό κοινό. Έχει στενή συνεργασία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», και τα τελευταία χρόνια και με τον συνθέτη, με τον οποίο ετοιμάζει τη νέα δισκογραφική της δουλειά. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και Αμερική. Επίσης, έχει συνυπάρξει επί σκηνής με τη Μαρία Φαραντούρη, τον Μάριο Φραγκούλη κ.ά. Έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι και θεωρητικά της μουσικής. Είναι επίσης απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Πότε/πού: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Ανδρέα Δρουσιώτη 19, πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 8:30 μ.μ. Πληροφορίες τηλέφωνο 77777745, rialto@cytanet.com.cy.

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση