ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ευρωπαϊκή Περιοδεία «Μικρή Βαλίτσα»

Το ταξίδι ξεκινάει στις 18 Μαΐου θα κλείσει με τέσσερις συναυλίες στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο ένα ταξίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η «Μικρή Βαλίτσα» ταξιδεύει και ο Αλκίνοος αφιερώνει αυτό το άλμπουμ «σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν».

Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών εμπνευσμένα από όσα αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη γη τους. «Πώς επιλέγεις πού θα πας;», «Πώς αποθηκεύεις τις μνήμες σου; Τις στιγμές της χαράς και του πόνου, τις μνήμες που μας κάνουν αυτό που είμαστε».

Στο ταξίδι, που θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου στην Ελβετία και θα κλείσει με τέσσερις συναυλίες στην Κύπρο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συμπορεύεται με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Μια συνεργασία δημιουργικών ανθρώπων που όταν βρίσκονται μαζί, ψάχνουν πάντα καινούριους μουσικούς πειραματισμούς.

Μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη ταξιδεύουν οι Γιώργος Καλούδης στο τσέλο, λύρα, ο Μανόλης Πάππος στο μπουζούκι, λαούτο, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί, βιόλα και ο Δημήτρης Τσεκούρας στο κοντραμπάσο.

Οι συναυλίες

Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν από την Ελβετία στις 18-19 Μαΐου και θα συνεχίσουν με ενδιάμεσους σταθμούς σε Γερμανία, Τσεχία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία.

Η περιοδεία θα κλείσει στην Κύπρο με τέσσερις συναυλίες στις: 

11 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός
12 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
14 & 15 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

Προπώληση σε Λευκωσία στο περίπτερο Οκτάγωνο, Σταυροβουνίου 15, λεωφόρος Σταυρού, τηλ. 22492358 και στο Περίπτερο Μάρω, λεωφόρος Λάρνακος 119Α, Αγλαντζιά, τηλ. 22332052

Προπώληση σε Λεμεσό στο Musical Paradise, 35ος δρόμος αρ. 3, Μονοβόλικος, τηλ. 25392411, και Κολωνακίου, Λινόπετρα, Τηλ. 25324025

Προπώληση σε Λάρνακα, στο Musical Paradise Kattos, Ερμού 2, τηλ. 24656262

Προπώληση σε Πάφος, στο Kalypso Music Store, Ιωάννη Αγρότη 10, τηλ. 26949296

 

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση