ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

«Καλησπέρα κύριε Μάνο»

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ» με τη «Διάσταση»

Δελτίο Τύπου

Κάθε φορά που το γλυκό αεράκι του καλοκαιριού αρχίζει να μας χαϊδεύει το πρόσωπο έρχεται στο μυαλό μας εκείνη η θλιβερή 15η Ιουνίου που έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που σημάδεψε με τη μουσική του τους πόθους και τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς, ο Μάνος Χατζιδάκις. 

Για όσους αγάπησαν την μεγάλη αυτή προσωπικότητα, αυτόν το γνήσιο Έλληνα, νιώθουν, ακούγοντας καθημερινά τη μουσική του ότι δεν έφυγε από κοντά μας και ότι τα τραγούδια του θα συντροφεύουν πολλές γενιές ακόμα.
Η «Διάσταση» με το πολιτιστικό κέντρο «Τρακασόλ» μας καλούν στις 12 & 13 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ για να πούμε ένα «καλησπέρα στο κύριο Μάνο» και για δύο περίπου ώρες συντροφιά με τους συνθέτες, Βάσο Αργυρίδη, Κώστα Κακογιάννη, με ερμηνευτές, την Αλίκη Χρυσοχού, το Στέφανο Γεωργιάδη, το Φωνητικό Σύνολο, τη Παιδική Χορωδία της «Διάστασης», το πιανίστα Μανώλης Νεοφύτου, το κιθαρίστα Βύρωνα Αθηνοδώρου και την ηθοποιό Μαργαρίτα Ζαχαρίου.
Όλοι μαζί θα θυμηθούμε τα τραγούδια του, θα αφεθούμε να ερωτευτούμε, να ονειρευτούμε και να αφήσουμε τις ψυχές μας να συναντήσουν το μεγάλο καλλιτέχνη.

Εισιτήρια προπωλούνται από το Ταμείο της «Οδού Ειρήνης 158» τηλ 25 878744
Και ηλεκτρονικά από την Tickethour.com.cy και όλα τα ACS couriers

Χορηγοί επικοινωνίας Καθημερινή, wiz Urban Guide και Love FM και Κανάλι 6

 

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X