ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:50
 

Σεμινάριο στη Λάρνακα με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Η λέξη και η νότα, απαραίτητα εργαλεία για μουσικούς, συνθέτες, στιχουργούς και για όσους αγαπούν τη μουσική

Newsroom K

Το Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου διοργανώνει σεμινάριο στη Λάρνακα με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη με τίτλο «Η Λέξη και η Νότα». Ο γνωστός μουσικός θα βρεθεί στη Λάρνακα, στο Πανεπιστήμιο UCLan, για ένα σεμινάριο λέξης και νότας, που οπωσδήποτε ενδιαφέρει μουσικούς, συνθέτες, στιχουργούς, αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις λέξεις που ντύνονται με νότες.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα συζητήσει με τους συμμετέχοντες «Τι είναι ήχος, τι στίχος, τι μουσική και τι τραγούδι», θα προσπαθήσει επίσης να ξεκαθαρίσει με τι δική του οπτική γιατί η παράδοση είναι συνώνυμη της εξέλιξης; Μία σημαντική παράμετρος που επίσης θα συζητηθεί στο πλαίσιο του σεμιναρίου είναι η μελοποιημένη ποίηση, αλλά και τι είναι σύγχρονο, τι άχρονο, τι διαχρονικό και τι χάσιμο χρόνου;

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να ενδιαφέρει όσους ασχολούνται με τον στίχο, τη μουσική και το τραγούδι, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, γράφοντας, παίζοντας, τραγουδώντας ή ακούγοντας, ανεξαρτήτως από το μουσικό είδος που αγαπά ή υπηρετεί ο καθένας.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ελπίζει ότι στον περιορισμένο χρόνο ενός σεμιναρίου πως το ουσιαστικότερο κομμάτι της συνεύρεσής του με ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική θα προκύψει μέσα από τη συζήτηση και τη μοιρασιά.

Πληροφορίες

Hμέρα Σεμιναρίου: Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, από τις 3:00 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Κόστος Σεμιναρίου: €40 (Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής). Η πληρωμή μπορεί να γίνει στη Γραμματεία του Ωδείου Γερολέμου ή μέσω τραπέζης.
Δηλώσεις ενδιαφέροντος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα 99634319 –24652964.

Περισσότερες πληροφορίες Ωδείο Γερολέμου, Χρυσοπολιτίσσης 75 Λάρνακα,
Email: https://agerolemouschoolofmusic.com, 24652964, 99634319, gerolemou@cytanet.com.cy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X