ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Star Wars»: Βγήκε στη φόρα ο τίτλος του νέου επεισοδίου;

Πρόκειται άραγε για φήμες ή για την πραγματικότητα;

 Μπορεί να μην έχουμε ακόμα επίσημη επιβεβαίωση, αλλά το Film Hype ισχυρίζεται με σχετικό ποστ στο twitter πως το νέο επεισόδιο του Star Wars θα ονομάζεται «Tale of the Jedi Temple», ενώ άλλοι πως ο τίτλος θα είναι «The Order of the Dark Side».

Λαμβάνοντας υπόψιν τις αναλογίες των τίτλων της κλασικής τριλογίας με τα πρίκουελ, αλλά και τις νέες ταινίες (π.χ. Μία Νέα Ελπίδα / Η Αόρατη Απειλή / Η Δύναμη Ξυπνάει), είναι πιθανό ο τίτλος του Επεισοδίου 8 να αντλεί έμπνευση από την σκοτεινή πλευρά της Δύναμης, ακολουθώντας το παράδειγμα των «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» και «Η Επίθεση των Κλώνων».

Ανεξάρτητα από τον τίτλο, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως η Ντίσνεϊ μετέφερε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου Star Wars από τον Μάιο του 2017, στις 15 Δεκεμβρίου 2017. Η ταινία του Ράιαν Τζόνσον («Brick», «Looper») θα καθυστερήσει εφτά μήνες, παραχωρώντας τη θέση της στη νέα περιπέτεια των Πειρατών της Καραϊβικής «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales».

Η συνέχεια της ταινίας που έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων στη Βόρεια Αμερική, ξύπνησε την εφηβική νοσταλγική διάθεση κάθε ενήλικα που είχε ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά και σύστησε τη Δύναμη σε μία νέα γενιά θεατών, χρειάζεται προσοχή στον σχεδιασμό και με τη διάθεση της Ντίσνεϊ να κυκλοφορεί μία ταινία σχετική με «Star Wars» κάθε χρονιά, η αναβολή (όσο κι αν εκνευρίζει τη σινεφιλική ανυπομονησία) θεωρούταν λίγο πολύ δεδομένη.

Τα γυρίσματα του Επεισοδίου 8 έχουν ήδη ξεκινήσει, η Λόρα Ντερν και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο αποτελούν τις νέες προσθήκες του καστ, ενώ παράλληλα φήμες θέλουν τον βραβευμένο με όσκαρ σεναριογράφο/σκηνοθέτη Κρίστοφερ Μακουάιρ («Συνήθεις Υποπτοι», «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος») να έχει εμπλακεί στο ξαναγράψιμο του σεναρίου του «Rogue One: A Star Wars Story», ταινία που αναμένεται τον Δεκέμβρη αυτής της χρονιάς.

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X