ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Zoolander 2»: Απογοητευτικές οι κριτικές της νέας ταινίας

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Ντέρεκ (Ben Stiller)και ο Χάνσερ (Owen Wilson) έχουν τραβήξει ο καθένας τη δική του πορεία, η οποία οδήγησε τον έναν πολύ μακριά από τον άλλον.

Ο Ντέρεκ, μετά από τον θάνατο της γυναίκας του, για τον οποίο θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και την απομάκρυνση του παιδιού του από τις Αρχές, έχει επιλέξει να ζήσει μοναχικά, απομακρυσμένος από όλους και από όλα.
Ο Χάνσερ, έπειτα από τον τραυματισμό του προσώπου του, επιλέγει και αυτός να απομακρυνθεί από την ενεργό δράση, ζώντας τη ζωή του ελεύθερα μακριά στην έρημο, επιδιδόμενος στις ακράτητες σεξουαλικές του ορέξεις.

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τις εποχές της δόξας τους, και πλέον τον Ντέρεκ και τον Χάνσελ δεν τους μνημονεύει κανείς. Η λύση τους είναι να επαναπροσδιορίσουν το σύνολο του εαυτού τους.
Ενώ αποφασίζουν να κάνουν μαζί τη μεγάλη επιστροφή, μία αντίπαλη εταιρεία μοντέλων προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να τους εξαφανίσει από την πιάτσα. Ο δρόμος τώρα οδηγεί στην Ευρώπη, όπου περιπλέκονται και πάλι οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, με ανατροπές και ιλαροτραγικές καταστάσεις.

Στα συν της ταινίας, η ατελείωτη παρέλαση από «πρώτα» ονόματα στον κόσμο της μόδας και του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως οι Valentino, Justin Bieber, Sting και πάρα πολλοί άλλοι.
Από την άλλη, όμως, οι πλείστες κριτικές κάνουν λόγο για ένα «αχρείαστο» σίκουελ και μία «κακόγουστη» συνέχεια, η οποία επιδιώκει να είναι αστεία και απολαυστική, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς στο εγχείρημά της, με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες στιγμές.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ