ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Φεστιβάλ των Καννών και οι πολυαναμενόμενες πρώτες προβολές

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το γνωστό Φεστιβάλ των κινηματογραφόφιλων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Το Φεστιβάλ των Καννών αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι λάτρεις του κινηματογράφου, ενώ διάφορες φήμες οι οποίες κυκλοφορούν κάνουν λόγο για νέες πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. 

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, στο Φεστιβάλ αναμένεται να προβληθεί η νέα ταινία της Τζόντι Φόστερ, με τίτλο «Money Monster», στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Επιπλέον, αναμένεται να προβληθεί το νέο φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «The BFG», το οποίο θα προβληθεί εκτός διαγωνισμού.

Στις ταινίες που αναμένουν οι κινηματογραφόφιλοι είναι και το «The Nice Guys» του Σέιν Μπλακ με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ράσελ Κρόου, όπως επίσης και η ταινία «Café Society», που αποτελεί την πιο πρόσφατη ταινία του Γούντι Άλεν και θα προβληθεί και αυτή επίσης εκτός διαγωνισμού. Πρωταγωνιστές του νέου αυτού εγχειρήματος του Γούντι Άλεν θα είναι οι Κρίστεν Στιούαρτ, Μπλέικ Λάιβλι, Τζέσε Αϊζενμπεργκ και Στιβ Κάρελ.

Το Χρυσό Φοίνικα διεκδικούν η ταινία του Σον Πεν «The Last Face», με πρωταγωνίστριες τη Σαρλίζ Θερόν και Αντέλ Εξαρχόπουλος. Στον χορό των ταινιών που διεκδικούν το βραβείο ανήκει και το «Loving», του Τζεφ Νίκολς. Το δε «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ είναι αβέβαιο εάν θα προλάβει το χρονικό διάστημα του Φεστιβάλ και έτσι δεν είναι σίγουρο εάν θα ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ταινίες, ενώ αβέβαιη είναι και η συμμετοχή της ταινίας «Silence» του Σκορσέζε.

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X