ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σερί αστέρων στη νέα ταινία «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα»

Πιο ενδιαφέρουσα και πετυχημένη αναμένεται να είναι η συνέχεια της ταινίας του 2012

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αν και οι λάτρεις του κινηματογράφου γνωρίζουν πως η ταινία «Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός» που προηγήθηκε (2012) δεν υπήρξε μία ταινία σταθμός στα κινηματογραφικά δρώμενα, ωστόσο η συνέχεις της ταινίας, η οποία θα τιτλοφορείται «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα» (The Huntsman Winter’s War) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Η συνέχεια της ταινίας φαντάζει αρκετά πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική, με σημαντικότερο ατού της το καστ της, που περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, «συνταγή» αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Έτσι, λοιπόν, μένει εκτός η Χιονάτη της Κρίστεν Στιούαρτ, ενώ συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν ο Κρις Χέμσγουορθ στον ρόλο του Κυνηγού και η Σαρλίζ Θερόν στον ρόλο της βασίλισσας. Επιπλέον, στην επιτυχημένη συνταγή του καστ προστίθεται και η Έμιλι Μπλαντ και η Τζέσικα Τσατσέιν.

Στο σκηνοθετικό πηδάλιο βρίσκεται ο υπεύθυνος ειδικών εφέ της πρώτης ταινίας Σέντρικ Νίκολας-Τρόγιαν, ενώ το τρέιλερ της ταινίας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κινηματογραφόφιλων επάνω του, λαμβάνοντας θετικές κριτικές για το θέαμα και την ποικιλία και ποιότητα των εφέ που προβάλλει.

Η πλοκή της ταινίας

Πολύ πριν η δαιμονική βασίλισσα Ραβένα αναμετρηθεί με τη Χιονάτη, παρακολουθούσε σιωπηλά την αδελφή της, Φρέγια, η οποία πληγώθηκε από τον έρωτα της κι εγκατέλειψε το βασίλειο. Με την ικανότητα της Φρέγια να παγώνει τους εχθρούς της, η νεαρή βασίλισσα του πάγου περνάει δεκαετίες σε ένα απομονωμένο παλάτι, αναπτύσσοντας έναν στρατό από θανάσιμους κυνηγούς, μεταξύ αυτών ο Έρικ και η πολεμίστρια Σάρα.

 

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X