ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Αλίσια Βικάντερ στον ρόλο της Λάρα Κροφτ

Η γνωστή ηθοποιός διαδέχεται την Τζολί σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς της ρόλους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακοινώθηκε το όνομα της νέας Λάρας Κροφτ, πρωταγωνίστριας στο remake της γνωστής ταινίας «Lara Croft: Tomb Raider» (2001), που ετοιμάζεται για το 2017. Πρόκειται για την Αλίσια Βικάντερ, τη φετινή νικήτρια του Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, για την ταινία «Το κορίτσι από την Δανία» (The Danish Girl), η οποία θα διαδεχθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο την πρώτη διδάξασα Αντζελίνα Τζολί.

Στο σκηνοθετικό πηδάλιο της πολυαναμενόμενης ταινίας, με πρωταγωνίστρια τη γνωστή αρχαιολόγο, θα βρίσκεται ο 43χρονος πετυχημένος Νορβηγός Ρόουρ Ουθάουγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλίσια Βικάντερ σε αυτή τη φάση συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Submergence», τη σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Βιμ Βέντερς και στην οποία η Βικάντερ πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Ματ Ντέιμον Σύμφωνα, μάλιστα, με τη βρετανική Vogue, η Βικάντερ κινείται στα χνάρια της Τζολί, μιας και έναν χρόνο αφότου απέσπασε το Όσκαρ, αναλαμβάνει να υποδυθεί τον ρόλο της γνωστής αρχαιολόγου.

Έτσι είχε κάνει και η Τζολί, αφού και αυτή έναν χρόνο αφότου απέσπασε το αντίστοιχο βραβείο Όσκαρ, ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη τον ρόλο της Λάρας Κροφτ.
Η πρωταγωνίστρια Λάρα Κροφτ είναι ένας ρόλος που βασίζεται στην ομώνυμη ηρωίδα του βιντεοπαιχνιδιού του 1996 και έγινε για πρώτη φορά ταινία το 2001. Μάλιστα, η Λάρα Κροφτ κατέχει περίοπτη θέση στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας αποσπάσει έξι ρεκόρ, αποτελώντας μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές σε βιντεοπαιχνίδι.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση