ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Τομ Χανκς είναι και πάλι ο καθηγητής Λάνγκντον στο «Inferno»

Η ταινία ακολουθεί τον «Κώδικα Ντα Βίντσι» και το «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εάν ανήκετε σε αυτούς που λάτρεψαν τις περιπέτειες του πασίγνωστου πλέον καθηγητή Συμβολολογίας Ρόμπερτ Λάνγκντον μέσα από τα πολυσυζητημένα «Κώδικας Ντα Βίντσι» και το «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι», τότε έχετε κάθε λόγο να ανυπομονείτε για το «Inferno».

Oι περιπέτειες και οι θεωρίες συνωμοσίας του καθηγητή, βασισμένες πάνω στο νέο λογοτεχνικό εγχείρημα του Νταν Μπράουν, συνεχίζονται με τη νέα αυτή ταινία, που αποτελεί το πιο πρόσφατο επιτυχημένο βιβλίο του συγγραφέα.

Σύμφωνα με αυτό, ο καθηγητής ακολουθεί κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν με τον Δάντη, τον συγγραφέα της «Κόλασης». Στην πορεία όμως, ο καθηγητής παρουσιάζεται να ξυπνά σε ένα νοσοκομείο της Ιταλίας, έχοντας αμνησία. Συνεργάζεται, λοιπόν, με μια γιατρό, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει τη μνήμη του. Οι δύο τους οδηγούνται σε πολλές περιπέτειες, κυνηγημένοι στην Ευρώπη, παλεύοντας εναντίον παγκόσμιων συνωμοσιών που στόχο έχουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα.

Με τον Τομ Χανκς στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Ρον Χάουαρντ στα σκηνοθετικά ηνία, το επιτυχημένο αυτό δίδυμο υπόσχεται να βάλει τα δυνατά του για να καταπλήξει και πάλι το κινηματογραφικό κοινό. Μαζί με το αχτύπητο αυτό δίδυμο, θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τη Φελίσιτι Τζόουνς, αναμένοντας να δούμε το εύρος του δικού της ρόλου στην ταινία.

Το τρέιλερ της ταινίας έχει ετοιμαστεί και έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2016.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X