ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κάννες 2016: Πολύ κακές κριτικές για την ταινία του Σον Πεν (video)

Μία από τις χειρότερες που διεκδίκησαν ποτέ τον Χρυσό Φοίνικα σύμφωνα με τους κριτικούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Τις χειρότερες κριτικές φαίνεται ότι έχει αποσπάσει η ταινία την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Σον Πεν, η οποία τιτλοφορείται «The Last Face».

Σύμφωνα με το κινηματογραφικό έντυπο Screen, το σκηνοθετικό εγχείρημα του Σον Πεν κατετάγη τελευταίο στη βαθμολογία των κριτικών και μάλιστα με το ντροπιαστικό 0.2, με άριστα το 4.

Οι αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί η ταινία έφτασαν μάλιστα στο σημείο να τη χαρακτηρίσουν μία από τις χειρότερες ταινίες που διαγωνίστηκαν ποτέ, διεκδικώντας τον Χρυσό Φοίνικα.

Συγκεκριμένα, οι κριτικοί κάνουν λόγο για μία επιφανειακή ταινία, που δεν καταφέρνει να πετύχει τον σκοπό της, καταφεύγοντας σε ένα, τρομερά ατυχή κατά πολλούς, συνδυασμό κοινωνικής/δραματικής και ρομαντικής ταινίας.

Σύμφωνα με την πλοκή, Σαρλίζ Θερόν και Χαβιέ Μπαρδέμ ερωτεύονται στην Αφρική του εμφύλιου σπαραγμού, σε μία προσπάθεια η ταινία να αναδείξει τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην Αφρική.

Λόγω της αποτυχημένης, σύμφωνα με τους κριτικούς, αυτής προσπάθειας, η ταινία του Σον Πεν μπορεί να χαρακτηριστεί η χειρότερη ταινία του φετινού διαγωνισμού των Καννών.

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X