ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Money Monster», το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα της Jodie Foster

Μετά από την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, η ταινία έρχεται στις κυπριακές αίθουσες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το «Money Monster» είναι ένα πολιτικό θρίλερ, του οποίου τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Jodie Foster, και στο οποίο πρωταγωνιστούν ηθοποιοί μεγάλου βεληνεκούς και εγνωσμένου κύρους. Με πρωταγωνιστές τους George Clooney, Jack O’Connell και Julia Roberts, η ταινία έχει τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον των κριτικών και των κινηματογραφόφιλων. Το ενδιαφέρον, φυσικά, αναμένεται να επικεντρωθεί και στο σκηνοθετικό εγχείρημα της Jodie Foster.

Σύμφωνα με την πλοκή, ο Λι Γκέιτς είναι ένας πετυχημένος τηλεοπτικός αναλυτής χρηματιστηρίου, του οποίου το πρόγραμμα (Money Monster) και η ζωή του πιάνονται όμηροι από έναν εξοργισμένο οπλισμένο άντρα. Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί ζωντανά, ο Γκέις πρέπει να παραμείνει ζωντανός και με τη βοήθεια της Νάνσι Φεν, της γυναίκας που είναι παραγωγός της εκπομπής, να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μεγάλα χρηματιστηριακά ψέματα.

Η ταινία πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της προβολή στο Φεστιβάλ των Καννών και δέχτηκε, μάλιστα, πολύ καλές κριτικές.
Σύμφωνα με τις κριτικές, το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα της Jodie Foster αποτελεί μία περιπέτεια που συναρπάζει με την οικονομική, πολιτική και αστυνομική πλοκή της. Κατά τη συνολική διάρκεια της ταινίας, η οποία είναι μία ώρα και σαράντα λεπτά, ο θεατής βιώνει ποικιλία συναισθημάτων.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση