ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Πριν έρθεις εσύ», το ρομαντικό δράμα που αναμένουμε

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ της Jojo Moyes, που κατέκτησε το αναγνωστικό κοινό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πολυαναμενόμενη δραματική ρομαντική ταινία «Πριν έρθεις εσύ» (Me Before You) είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Jojo Moyes, τη σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε η Thea Sharrock. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τους Emilia Clarke, στον ρόλο της Louisa ή Lou και Sam Claflin, στον ρόλο του Will Traynor. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ως επί το πλείστον Βρετανοί.

Η πλοκή τοποθετεί τους πρωταγωνιστές στην αγγλική εξοχή. Η ζωή του Will Traynor (Claflin) αλλάζει άρδην μετά από ένα ατύχημα που τον καθηλώνει στο αναπηρικό καροτσάκι. Μάλιστα, υπόσχεται στους γονείς του να περιμένει έξι μήνες πριν να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Η Lou και ο Traynor πρωτογνωρίζονται όταν η Lou αναλαμβάνει τη φροντίδα του Traynor και στην αρχή δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Η Lou, όμως, είναι ένα απλό, χαρούμενο κορίτσι, το οποίο διδάσκει στον νεαρό, πλούσιο άντρα τη χαρά της ζωής. Στην πορεία ερωτεύονται, σε σημείο μάλιστα που ο Traynor παραδέχεται πως η Louisa είναι «το μόνο πράγμα που με κάνει να θέλω να σηκωθώ το πρωί». Στη συνέχεια της ταινίας, παρακολουθούμε την εξέλιξη της σχέσης του ζευγαριού.

Οι κριτικές κάνουν λόγο για μία ταινία που οι λάτρεις του είδους θα απολαύσουν ιδιαίτερα και η οποία υπόσχεται έντονες συγκινητικές στιγμές κορύφωσης, αλλά και στιγμές ρομαντικού ιδεώδους και τρυφερού μειδιάματος.

Η ταινία αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X