ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Inferno»: Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκντον σε νέες περιπέτειες

Με οδηγό στίχους από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη, ξεκινάει αγώνα δρόμου εναντίον συνωμοσίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ταινία μυστηρίου «Inferno», σε σκηνοθεσία Ron Howard και με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks, Ben Foster, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy και Sidse Babett Knudsen έρχεται σύντομα στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται με αγωνία από τους λάτρεις του «Κώδικα Ντα Βίντσι».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller μυθιστόρημα του Dan Brown, «Inferno», που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Robert Langdon (τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Tom Hanks) σε μία αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη.

Σύμφωνα με την πλοκή, όταν ο Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τι έχει συμβεί και ούτε μπορεί να καταλάβει πώς βρέθηκε στο σακάκι του ένα μυστηριώδες, μακάβριο αντικείμενο.
Έτσι, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks (Felicity Jones), μία γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί μπλέκουν σε μία ανελέητη καταδίωξη στους δρόμους της Φλωρεντίας. Ο καθηγητής όμως γνωρίζει τα κρυφά περάσματα και τα αρχαία μυστικά της πόλης και αυτή είναι η μόνη ελπίδα να ξεφύγουν από τους άγνωστους διώκτες τους.

Ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μία θανάσιμη συνωμοσία.

Με οδηγό στίχους από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη, οι δύο τους πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν μία σειρά από κώδικες που κρύβονται σε περίφημα αναγεννησιακά έργα τέχνης – γλυπτά, πίνακες και κτήρια. Μόνο με τον τρόπο αυτόν μπορούν να βρουν τις απαντήσεις σε έναν γρίφο που ίσως τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο από μία τρομερή απειλή.
Υπενθυμίζεται ότι η ταινία μυστηρίου «Inferno» αναμένεται στις 13 Οκτωβρίου 2016 στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ