ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:25
 

Τιμητική διάκριση για το έργο «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου»

Aπό την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος - Η ταινία γυρίστηκε πρόσφατα στην Κύπρο

Newsroom K

Τιμητική διάκριση για το έργο «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου» στην Αθήνα, από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, το έργο «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου» κέρδισε τιμητικό έπαινο που παρέλαβε η συγγραφέας της ιστορίας κ. Αναστασία Τσάμη. Η ιστορία της σφαίρας -στη θεατρική της μορφή- συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που έγινε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. 

Η τελετή βράβευσης έγινε στο αμφιθέατρο του ιδρύματος, παρουσία της αξιότιμης κ. Λυδίας Κονιόρδου, Υπουργού Πολιτισμού της Ελλάδος, του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Αλέξανδρου Κακαβά, εκλεκτών προσωπικοτήτων του χώρου και πέραν των 300 καλεσμένων και συμμετεχόντων στον διαγωνισμό. Στην τελετή βράβευσης παρών ήταν και ο κ. Πάμπος Χατζηπαναγή εκ μέρους της οικογένειας του Σωτήρη Χατζηπαναγή τον οποίο και αφορά η ιστορία της σφαίρας.


Η TELIA & PAVLA BBDO είναι συμπαραγωγός και υπεύθυνη για την προβολή της ταινίας «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου», η οποία γυρίστηκε πρόσφατα στην Κύπρο με μια πλειάδα εξαιρετικών Κύπριων ηθοποιών και αναμένεται να είναι έτοιμη σύντομα.


Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από την Creative Director της TELIA & PAVLA BBDO, Αναστασία Τσάμη, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κύπριος Σκηνοθέτης Πέτρος Χαραλάμπους.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πραγματεύεται την ιστορία ενός μέχρι προ τινός αγνοουμένου της τουρκικής εισβολής του 1974, του Σωτήρη Χατζηπαναγή, από τις Μάνδρες Αμμοχώστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021

Ο Μπάτμαν έγινε 80 ετών

Προς τιμήν των 80ων γενεθλίων του Μπάτμαν, το εμβληματικό σήμα της νυχτερίδας θα «λάμψει» πάνω από έντεκα πόλεις σε όλο ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X