ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακούστε: «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό!»

Το «Θέατρο του Βορρά» από την Ελλάδα έρχεται στο Τρακασόλ με μία παιχνιδιάρικη παράσταση

Newsroom K

Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή – 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου - τη νέα περιπέτεια του πιο αγαπημένου παιδικού λογοτεχνικού μας ήρωα, του Τριγωνοψαρούλη. Η νέα περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη ζωνταντεύει σε μια μαγική παράσταση με εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία του βυθού, τα μοναδικά του χρώματα, τους κατοίκους του και τις συνήθειες τους και φυσικά τον Τριγωνοψαρούλη, που με όλη του την παρέα χορεύει και τραγουδά ζωντανά τα αγαπημένα γνωστά τραγούδια του.

Μια ιστορία επίκαιρη, δυνατή και αισιόδοξη, ένα τολμηρό θέμα δοσμένο με τρόπο εύληπτο και τρυφερό για τα παιδιά, από την πένα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Μια ιστορία για τη φιλία και τη διαφορετικότητα, ενάντια στον ρατσισμό, το bullying και την ξενοφοβία!

Το έργο

Τρείς φορές εμπιστεύτηκε ο Τριγωνοψαρούλης τον Αχινό, που, χρησιμοποιώντας την πονηριά του, κατάφερε πρώτα να τον πείσει πως είναι φίλος του και στη συνέχεια να διχάσει την κοινωνία των ψαριών.
Θα καταφέρει με τη βοήθεια των παιδιών, το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να βάλει γκολ ... στο μίσος και τις διακρίσεις; Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαρόσφαιρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωάς μας;
Mια εντυπωσιακή διαδραστική παράσταση με τα γνωστά αγαπημένα τραγούδια του Τριγωνοψαρούλη, που προωθεί την αγάπη για τον διπλανό και μας μαθαίνει ότι δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός!

 


Παραστάσεις
Λεμεσός, Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ», 19 Φεβρουαρίου στις 17:30 και στις 20 Φεβρουαρίου στις 15:00 και στις 18:00. 
Λευκωσία, Θέατρο Παλλάς, 21 Φεβρουαρίου στις 11:00 και στις 16:00

Προπώληση εισιτηρίων

• «Tαμείο Οδού Ειρήνης 158» Tηλ: 25 37 28 55
• Tickethour.com.cy Τηλ: 77 77 70 40
• Και όλα τα ACS couriers

 

 

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

Θερμή ήταν η υποδοχή του κοινού στο εξωτερικό για τους «Πέρσες»

Εξαγωγές πολιτισμού

Για πρώτη φορά η Επίδαυρος εξέπεμψε live, ενώ το ίδιο συνέβη για πρώτη φορά με μια ελληνική παραγωγή της αρχαίας ελληνικής ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ