ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέες ευκαιρίες για δυναμικούς-δημιουργικούς καλλιτέχνες

Η Στέγη Χορού Λευκωσίας οργανώνει δύο ενδιαφέροντα εργαστήρια για το φθινόπωρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Στέγη Χορού Λευκωσίας οργανώνει δύο εργαστήρια για το φθινόπωρο του 2016.

1) Το Εργαστήρι The Feedback Method/ DasArts for dance and related performance arts με τον Μανώλη Τσίπο στις 25-30 Σεπτεμβρίου 2016, στη Στέγη Χορού Λευκωσίας, το οποίο απευθύνεται σε χορευτές, χορογράφους και άτομα από τον χώρο του devised theatre, visual performance artists, ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

2) Dancing through Dementia με τον Dr Richard Coaten. Αυτό το πρωτοποριακό εργαστήρι εκπαίδευσης με έδρα του τη Στέγη Χορού Λευκωσίας στοχεύει να εισαγάγει τους συμμετέχοντες σε μια σειρά από πρακτικές δεξιότητες βασισμένες στις τέχνες , σε τεχνικές χοροθεραπείας και σε σχετικές θεωρίες γύρω από την ανάπτυξη της χρήσης της κίνησης και του χορού με άτομα με άνοια και τους φροντιστές τους.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι αιτητές /καλλιτέχνες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 22 780 960/ 7000 50 35 για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι 1/4/16. Για το πρώτο εργαστήρι θα υπάρξει επιλογή όσων ενδιαφέρονται, με βάση τη γραπτή αίτηση τους για συμμετοχή όπου θα αναφέρεται σε συντομία το καλλιτεχνικό βιογραφικό τους, σε συνεργασία του Μανώλη Τσίπου και επιτροπής που θα καθορίσει το ΔΣ της Στέγης.

Το δεύτερο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί με την ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων, οι οποίοι καλούνται να δώσουν προκαταβολή  μέχρι την 1η Απριλίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες για την προκαταβολή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 22 780 960/ 7000 50 35 ή στο email dancehouselefkosia@gmail.com

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση