ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Βόυτσεκ» του Γκέοργκ Μπύχνερ

Επί σκηνής θα βρεθούν οι ηθοποιοί: Θανάσης Γεωργίου, Ανδρέας Κούτσουμπας, Βασιλική Κυπραίου, Δρόσος Σκώτης

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ανακοινώνει την έναρξη των δοκιμών για το δράμα του Γκέοργκ Μπύχνερ, «Βόυτσεκ», σε μετάφραση Κοραλίας Σωτηριάδου, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και διασκευή Παναγιώτη Λάρκου, με την επίσημη πρώτη να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου. «Ωραίος καιρός κύριε λοχαγέ. Βλέπετε τι ωραίος, γκρίζος, βαρύς ουρανός; Σου ’ρχεται να καρφώσεις πάνω του ένα παλούκι και να κρεμαστείς, μόνο και μόνο για κείνη τη μικρή γραμμούλα που υπάρχει ανάμεσα στο ναι και το όχι. Ναι και όχι κύριε λοχαγέ. Φταίει το όχι για το ναι ή το ναι για το όχι; Πρέπει να το σκεφτώ αυτό».

Η ομάδα των συντελεστών ακολουθεί το νήμα που άφησε ο συγγραφέας και επιχειρεί να απαντήσει στο επιτακτικό του ερώτημα: Πόσο πρέπει να παγώσει κανείς, για να πάψει επιτέλους να κρυώνει; Επί σκηνής θα βρεθούν οι ηθοποιοί: Θανάσης Γεωργίου, Ανδρέας Κούτσουμπας, Βασιλική Κυπραίου, Δρόσος Σκώτης.

Πληροφορίες

Τακτικές παραστάσεις στο Θέατρο Διόνυσος, στη Λευκωσία: Παρασκευή και Σάββατο, 8:30 μ.μ. & Κυριακή στις 6:30 μ.μ. μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021.

Αγορά εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 22818999&99621845

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση