ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εγκαίνια Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει την πραγματοποίηση των εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, που διοργανώνονται από τον Δήμο, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Τα εγκαίνια θα τελέσει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εγκαινίων περιλαμβάνει μια αναδρομή στη θεατρική ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη. Στο θεατρικό δρώμενο συμμετέχουν οι ηθοποιοί Κώστας Δημητρίου, Τζένη Γαϊτανοπούλου, Στέλιος Καυκαρίδης, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Χριστίνα Παυλίδου, Νεοκλής Νεοκλέους και Νίκη Δραγούμη, οι μουσικοί Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου και Νικόλας Παπαγεωργίου και η ομάδα του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας.

Η βραδιά θα κλείσει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, σε διεύθυνση του Καλλιτεχνικού της Διευθυντή Jens Georg Bachmann, σε έργα Σόλωνα Μιχαηλίδη και Λούντβιχ βαν Μπετόβεν.

Τελευταία ώρα προσέλευσης 7:15μ.μ.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση