ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με θεατρική παράσταση η συνέχεια των Ιεροκηπίων

Η θεατρική παράσταση είναι «Το στραβόξυλο» την οποία ανεβάζει ο Θεατρικός Όμιλος Cyta Πάφου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνεχίζονται σήμερα με μεγάλη επιτυχία τα « Ιεροκήπια» που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή στην Γεροσκήπου.

Αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα των «Ιεροκηπίων» συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Γυμνάσιο Γεροσκήπου, με τη θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλο», την οποία ανεβάζει ο Θεατρικός Όμιλος Cyta Πάφου.

Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα «Ιεροκήπια» επιβεβαίωσαν τη φήμη τους ως η κατεξοχήν ποιοτική πολιτιστική παρέμβαση στην επαρχία Πάφου και η καθιέρωσή τους στη συνείδηση του απαιτητικού κοινού «δείχνει τον δρόμο» για τον Δήμο Γεροσκήπου.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, σε μια κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Γεροσκήπου, πραγματοποιήθηκε συναυλία, με τον απαράμιλλο τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την υπέροχη Μιρέλα Πάχου, τον εξαίρετο Κύπριο ερμηνευτή Νικόλα Φιλήτα (Prospectus) και τον μοναδικό Ιταλό κιθαρίστα Steve Tesser, οι οποίοι χάρισαν κέφι, αλλά και πληθωρικά συγκινησιακά συναισθήματα.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης σημείωσε ότι «ο Δήμος Γεροσκήπου κατάφερε μέσα από συστηματική προσπάθεια να καθιερώσει τα «Ιεροκήπια» ως ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό, υπερτοπικής, μάλιστα, σημασίας».

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Image result for ιεροκηπια 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

X