ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα: «Το καλύτερο όνομα ο Τούτιτς»

Η γνώση του Κυπριακού πρωταθλήματος, οι καλές επαφές που έχει με ποδοσφαιριστές και οι χαμηλές απολαβές ήταν τα κριτήρια για την απόκτηση του Βόσνιου τεχνικού.

Του Μάρκου Κορέλλη

Την έναρξη συνεργασίας με τον Νεντίμ Τούτιτς ανακοίνωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας. Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε έχει διάρκεια ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για άλλο ένα (1+1).

«Ήταν το καλύτερο όνομα ως επιλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και πληροί τα κριτήρια. Έχει πείρα, γνώση του Κυπριακού πρωταθλήματος και αποδέχθηκε το χαμηλό προϋπολογισμό της ομάδας» μας είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου.

Στο πρόσωπο του Βόσνιου τεχνικού, οι ερυθρόλευκοι, βρήκαν τον άνθρωπο που θα επιλέξει σωστούς ποδοσφαιριστές με φτηνές απολαβές. Στόχος είναι φυσικά η επάνοδος στην Α’  Κατηγορία και με τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να φέρει ο Τούτιτς ελπίζουν πως αυτό θα επιτευχθεί.

Όσο για τον προϋπολογισμό της ομάδας «Χρειαζόμαστε και θα φέρουμε παίκτες για όλες τις θέσεις. Κάποιοι θα φύγουν επειδή δεν κάνουν, κάποιοι άλλοι επειδή έχουν αυξημένο κασέ και κάποιοι άλλοι, δυστυχώς, επειδή θα αγωνιζόμαστε στη Β’ Κατηγορία» τόνισε ο Αρτέμης Αρτεμίου. Αρχικά ο σύλλογος θα εξετάσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα της Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Μόνο το όνομα μένει στο καταστατικό
Σε μια άλλη εξέλιξη, Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας θα διεξαχθεί στις 05/05 στην ατζέντα της οποίας βρίσκεται η αντικατάσταση του καταστατικού του σωματείου. Από το παλαιό καταστατικό θα παραμείνουν μόνο τα άρθρα για την επωνυμία, την έδρα και την ιστορία της ομάδας της Αμμοχώστου. Θα μπουν σε ισχύ νέα άρθρα, τα οποία θα ξεκαθαρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου, αφού το καταστατικό του 1948 κρίνεται ξεπερασμένο. Στο νέο καταστατικό, μεταξύ άλλων, θα δίνεται πλέον η δυνατότητα στον πρόεδρο να ενισχύσει το Δ.Σ. με δύο επιπλέον μη εκλεγμένα μέλη, ενώ θα ξεκαθαρίσει ο τρόπος δημιουργίας εταιρείας μελλοντικά.

www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση