ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα παρευρεθεί, ωστόσο η φημολογία παύσης του σε ένα ενδεχόμενο που απουσιάζει από το Πολιτικό Γραφείο ενισχύονται ώρα με την ώρα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα πολιτικό ξεκαθάρισμα στον ΔΗΣΥ

«Η κατάσταση τείνει να γίνει χειρότερη από την περίοδο του Αλέκου Μαρκίδη» έλεγε ανήσυχος στα κομματικά πηγαδάκια σημαίνον στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού εξηγώντας πως στο διευρυμένο Πολιτικό Γραφείο της Τετάρτης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή η κατάσταση για τον πρόωρο προεκλογικό καθώς η πρόωρη προεκλογική θα διασπάσει το κόμμα.

EDITORS' PICK

Γερμανία: Ένας στρατηγός στη μάχη κατά της πανδημίας

Γερμανία: Ένας στρατηγός στη μάχη κατά της πανδημίας

Έναν ανώτατο στρατιωτικό αξιωματούχο αποφάσισε να ορίσει ως επικεφαλής της νεοσύστατης ομάδας διαχείρισης της πανδημίας, η μελλοντική κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Πορτογαλίας και της Ιταλίας. Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες του τύπου πρόκειται για τον υποστράτηγο Κάρστεν Μπρόιερ, ο οποίος πρόκειται να ηγηθεί της εν λόγω ομάδας αντιμετώπισης κρίσεων με αντικείμενο την επιτάχυνση της εμβολιαστικής καμπάνιας, τον συντονισμό και την εφαρμογή μέτρων περιορισμού των επαφών.

Ευκαιρίες Επένδυσης by AstroBank

REAL ESTATE by GoGordian