ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλκιδική: Νεκρό αγοράκι 15 μηνών – Πνίγηκε από φαγητό

Οι γονείς του βρίσκονταν στη Χαλκιδική για διακοπές. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η οικογένεια καθόταν σε κατάστημα εστίασης

Kathimerini.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα ένα αγοράκι 15 μηνών στη Χαλκιδική όπου οι Σέρβοι γονείς του είχαν πάει για διακοπές.

Το παιδί έχασε τη ζωή του από πνιγμό, ύστερα από κατάποση στερεάς τροφής, στην περιοχή Όρμος Παναγιάς, στη Σιθωνία. Το περιστατικό συνέβη στις έξι το απόγευμα, την ώρα που η οικογένεια καθόταν σε κατάστημα εστίασης της περιοχής.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο και μετέφερε αρχικά το αγοράκι στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το παιδί δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 8 το βράδυ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση