ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: «Πονοκεφαλιάζουν» με τον Όγιος

Του Σίμου Παφίτη

Έντονα προβληματισμένοι είναι στην Ανόρθωση με τις εξελίξεις στο θέμα του διπλώματος προπονητικής του τεχνικού της ομάδας, Γκιγιέρμο Όγιος. Όπως ενημέρωσε η ΟΥΕΦΑ την ΚΟΠ, τα χαρτιά που κατέχει ο Αργεντινός τεχνικός δεν αναγνωρίζονται καθόλου και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ούτε καν ως βοηθός προπονητής.

Η «Κυρία» ζήτησε διευκρινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και αν όντως δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια, θα κινηθεί αναλόγως. Στην ομάδα της Αμμοχώστου αισιοδοξούν πάντως πως θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή και ο Γκιγιέρμο Όγιος θα βρίσκεται με κάποιον τρόπο στον πάγκο.

Ψάχνουν για προπονητή
Η διοίκηση της Ανόρθωσης βρίσκεται στο ψάξιμο για την εξεύρεση προπονητή που κατέχει το δίπλωμα uefa pro και ο οποίος θα πάρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, ενώ θα τελεί και χρέη «εικονικού» προπονητή. Ήδη τα ονόματα των Κουλουμπρή και Κονιώτη είδαν το φώς της δημοσιότητας, ενώ στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και ελλαδίτης προπονητής.

Στην προπόνηση ο Φοδέριγχαμ
Ύστερα από τριήμερη άδεια οι βασικοί ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα την Πέμπτη (7/10). Παρών ήταν και ο Φοδέριγχαμ, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά, όπως και ο Γεωργίου. Απείχε ο Ασπρογένους που υπέστη ελαφρύ διάστημα αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. 

www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X