ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Η 'τελεία και παύλα' του Νίκαρου και το μπάχαλο με το φονικό

= ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

"Ατού ο Γαβρίλης!" ήταν η αντίδραση βουλευτή στην επιμονή του Δημήτρη Συλλούρη: "Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και εγώ είμαστε αποφασισμένοι και θα πετύχουμε να κτίσουμε κτήριο της Βουλής όσα εμπόδια κι αν βάλει ο οποιοσδήποτε".

"Οι Φαραώ άφησαν πίσω τους τις πυραμίδες να μην αφήσει και ο Συλλούρης ένα κτίριο της Βουλής πριν φύγει;" διερωτήθηκε χθες γνωστός βουλευτής σχολιάζοντας την επιμονή του Συλλούρη για το θέμα.

Όπως μου ανέφερε ο βουλευτής, είναι αξιοπερίεργο τη στιγμή που ο πρόεδρος της Βουλής δέχεται ριπές από άπαντες, από όλα σχεδόν τα κόμματα, ακόμα και από δημάρχους εκτός Λευκωσίας, χωρίς ούτε ένα να βρεθεί να στηρίξει την πρότασή του για μεταφορά του κτιρίου της Βουλής εκτός της πρωτεύουσας, ο ίδιος να επιμένει στις θέσεις του.

Πάντως χθες προστέθηκε άλλη μια έντονη διαφωνία στο όραμα του "Bob the Builder" και μάλιστα βροντερή. Προερχόμενη από τον ίδιο τον Νίκαρο. Ο αξιόπιστος από κάθε άποψη κύριος Πάμπος που γνωρίζει όλα όσα λέγονται στο Μέγαρο με πληροφόρησε πως κατά τη χθεσινή τους συνάντηση ο Αναστασιάδης αντέδρασε σχεδόν όπως και ο Χριστόφιας στις προτάσεις Συλλούρη. "Έπεσε και αυτός από τα σύννεφα" μου είπε ο κύριος Πάμπος, προσθέτοντας πως μετά τα "πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα", "πώς προτείνεις μόνος σου τόσο σοβαρά πράγματα που θα γυρίσουν εναντίον σου" και άλλα... συμβουλευτικά ήρθε και η ετυμηγορία: "το κτίριο της Βουλής σίγουρα θα γίνει και εμείς το προωθούμε αλλά αυτά θα κτιστεί στην πρωτεύουσα. Τελεία και παύλα!"

 

Ιλαροτραγικά είναι όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για το τραγικό, διπλό φονικό στον Στρόβολο.

'Εαν οι καταγγελίες Ματσάκη αληθεύουν, πολλοί θα πρέπει να τρέχουν να κρατήσουν την θέση τους" έλεγε χθες άτομο που ασχολείται με αστυνομικά θέματα.

Όπως πληροφορούμαι τόσο στην Αστυνομία, όσο και στη Νομική Υπηρεσία επικρατεί μεγάλη ανησυχία για τις επικρίσεις που δέχονται κατά ριπάς, τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως μου ανέφερε η πηγή μου: "Η καθυστέρηση με την οποία έδρασαν στην υπόθεση του διπλού φονικού αλλά και η δημόσια εικόνα για εγκλήματα που βρίσκονται υπό έλεγχο τους τελευταίους μήνες αφήνει πολλούς εκτεθειμένους. Είναι κάτι που ενοχλεί και τον Λόφο αλλά και αρχηγούς κομμάτων που ήδη συζητούν το θέμα." Όπως μου λέχθηκε: "Μάλιστα κάποιος πολιτικό αρχηγός φέρεται να έχει προειδοποιήσει ότι σκέφτεται να κάνει και επώνυμα δηλώσεις γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο".

 

Ποιος αξιωματούχος του κράτους που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει στριμώχνεται πολύ τελευταία;

Αληθεύει πως μια από τις πολλές υποθέσεις τις οποίες έχει χειριστεί μάλλον δεν... του βγαίνει και μάλλον θα πρέπει για πρώτη φορά να λογοδοτήσει;

Αληθεύει ακόμα πως υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στο μικροσκόπιο αρκετών που θεωρούν πως θίγονται από τη δράση του;

Πάντως ο ίδιος δεν φαίνεται να το βάζει κάτω, παρά το κατσούφιασμά του τις τελευταίες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Tην προεδρία του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης αναλαμβάνει ο Κασουλίδης

«`Οτι και να κάνει ο Αβέρωφ, πάλι η δήλωση του Πόθεν Έσχες του δεν βγάζει νόημα. Ο μοντέρνος, προοδευτικός ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:59

Προδρόμου: Το ΑΚΕΛ βρίσκεται ακόμα σε προεκλογικό αγώνα

«...και ο Προδρόμου σταθερά σε Colloquium γκαιμπελισμού!!!»
Ai Em  |  09:57

Ερχιουρμάν: Θέλουμε λόγο στους υδρογονάνθρακες, όχι μόνο μερίδιο

«Ας του δωσουμε αυτά που θελει! Έλα παρτα: ο!ο»
Μπιχτης  |  23:53

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Ευάγγελος Αναστασιάδης  |  17:17

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση