ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:30
 

Ενώνουμε Δυνάμεις

Γράφει ο Σπονδοφόρος

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στο θέμα: Και από το πουθενά βρέθηκαν ΜΜΕ να λένε ότι ασχολήθηκε, λέει, ο αρχηγός της Αστυνομίας με το τι χρώμα είναι η λιμουζίνα του. Που δεν ασχολήθηκε ο άνθρωπος, αλλά όσοι τα γράφουν, προφανώς νιώθουν έντονη την έλλειψη της παλέτας των χρωμάτων του πρώην αρχηγού.

2 Στη σούμα: Με μία πρόταση, ο Χάρης ο ΥΠΟΙΚ συνόψισε τα πάντα: «Υπάρχουν γιατροί που δεν εργάζονται πλήρες ωράριο, σχολάνε νωρίτερα και δεν εξετάζουν μετά τις 12». Τελικά, στο όνομα του μνημονίου δεν λύνονται μόνο προβλήματα, αλλά και γλώσσες που λένε σήμερα όσα κανείς δεν θα τολμούσε στο παρελθόν.

3 Στην καρέκλα: Ο Καρεκλάς (ο κατά Ματσάκη «κύριε Καρεκλά-κύριε Καρεκλά») θέλει την καρέκλα στην προεδρία του Δ.Σ. του ΡΙΚ και έχει πονοκεφαλιάσει τον Healthy με τη μουρμούρα του. Ακόμη ένα Άριστος που θέλει καρέκλα, για να ξεκινήσει μετά από 15 μέρες τα δικά του, όπως και οι υπόλοιποι….

4 Στο σύντομο: Από συντομία σε συντομία πάει η Θεοχάρους. Σύντομα θα τα έβρισκε με το ΔΗΚΟ, σύντομα θα τα βρει (;) με το ΕΥΡΩΚΟ. Αν είναι να τα βρει με εκείνον που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, ε ναι. Ας είναι σύντομα να τελειώνουμε.

5 Στην απεργία: Μετά τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ξενοδόχους, τους ταξιτζήδες, τους αγρότες, ποιος άλλος έχει σειρά για το Προεδρικό; Όχι τίποτα άλλο, να κανονίσει να είναι Κύπρο και ο Τσίπρας. Νιώθει που νιώθει σαν στο σπίτι του, όπως είπε, να μην του το χαλάσουμε.

6 Στο ΔΗΚΟ 2: Διχάζει το κόμμα η επιστροφή Κουλία. Τελικά ο Κουλίας είναι η Θεοχάρους σε άντρα. Έχει εκρηκτικό χαρακτήρα, κανείς δεν είναι σίγουρος για τι πράγμα μιλάει, αλλά αυτός είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να συνενώσει τις δυνάμεις του Κέντρου. Από οπλαρχηγούς βρίθουμε, από απλούς στρατιώτες χωλαίνουμε.

7 Στο μπέρδεμα: Πώς γίνεται οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΚΕΛ στη Λάρνακα να μη θέλουν τις Εni και Τotal, και να τις θέλει ο δήμαρχος Λεμεσού, που είναι επίσης του ΑΚΕΛ; Δεν πιάνει ο κομουνισμός από τις Φοινικούδες και μετά; Ιδεολογικό κομφούζιο σε μέρες καπιταλιστικές.

8 Στο ΔΗΚΟ 1: Τα περισσότερα νεύρα πάντως τα έβγαλε η Αντιγόνη που βλέπει να μην επενδύουν πάνω της, που βλέπουν την κουπ της να μην τυγχάνει αξιοποίησης και να δέχονται πίσω όλα τα άτακτα παιδιά. Έτσι είναι: Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά, που έλεγε ένας αρχαίος.

9 Στο 90: Την είπε πάλι την ατάκα του ο Άιντε. 90% λυμένο λέει το περιουσιακό. Το θέμα είναι να μην γίνει όλο το Κυπριακό, 90λεπτο ποδοσφαιρικό και πιάσει τόπο πάνω σου κ. Άιντε, το άσμα του καλλιτέχνη περί «σφύριξα και έληξες», αφιερωμένο από τον Healthy και με πολλή αγάπη.

10 Στον Κάστρο: Δύο ώρες μιλούσε ο Healthy-Φιντέλ μέσα στη Βουλή, ενημερώνοντας το σώμα για το Κυπριακό. Τελικά, είναι τελικό: άλλος άνοιγε πρεσβείες στην Αβάνα και άλλος έχει το Cuban γονίδιο.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Ενώνουμε Δυνάμεις

Ενώνουμε Δυνάμεις

Ενώνουμε Δυνάμεις

Ενώνουμε Δυνάμεις

Ενώνουμε Δυνάμεις

Σχόλια αναγνωστών

Αρχιεπίσκοπος: Οι εκπαιδευτικοί να αφήσουν τους εγωισμούς

«Ο… ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Όντως αναγνωρίζω τη συμβολή του Αρχιεπισκόπου στον αγώνα για την απελευθέρωση ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:22

ΑΚΕΛ: Άστοχη η ενέργεια Ακιντζί να εγείρει θέμα UNFICYP

«Πατρετο χαπαρι κυριοι του ακελ οτι ο ακκιντζη ειναι χειροτερος απο τον ντεκταζ και τον ερογλου και σταματατε ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  17:17

Κι άλλο παιδάκι με εξανθήματα σε παραλία

«Δεν ειναι αναγκη τον ψυλο να τον κανου με καμηλο! Αυτα τα εξανθηματα οφειλονται σε αλλεργιες!!!»
Ντομπρος Κελαηδης  |  17:13

#PoliticsBlog Οι κολωτούμπες, ο Χαμπιαούρης και ποιους έχει στο χέρι η Χρυσταλλού

«Από ότι φαίνεται στην Κύπρο, εδώ και μερικές δεκαετίες, ευδοκιμούν οι προστάτες (με άλλα λόγια πατρώνοι) ...»
πανασιανός  |  14:45

Στήλες: Τελευταία Ενημέρωση