ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σουόνσι - Λίβερπουλ 3-1: Έτσι όπως τα 'κανε... ας πάει τελικό

Πολλές αλλαγές από τον Κλοπ, καμία χημεία στο γήπεδο από τους «κόκκινους»

Τα κύματα επιθέσεων της Σουόνσι έβαλαν σε τρομερούς μπελάδες την άμυνα της Λίβερπουλ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο «Liberty Stadium», με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παρουσιάζει κάκιστη εικόνα και να μη... βγαίνει σωστά η εξίσωση των 11 που επέλεξε ο Γερμανός προκειμένου να ξεκουράσει και ορισμένους ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Αγιού στο 20ο λεπτό με κεφαλιά και ο Κορκ στο 33' με ωραίο δεξί σουτ που «εκτέλεσε» τον Γουόρντ έγραψαν το 2-0 του πρώτου μέρους στην Ουαλία, με το σύνολο του Γκουϊντολίν να κυριαρχεί, να μη διατρέχει παντελώς κανένα κίνδυθνο και να έχει απέναντί του μια Λίβερπουλ ... υπνωτισμένη.

Ακόμα κι αν με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κλοπ έριξε στο παιχνίδι τους Μπεντεκέ και Λούκας για ν' αποκτήσει η ομάδα του περισσότερη επιθετικότητα και να κυνηγήσει ό,τι και όσα μπορούσε από το ματς, αυτό που θα πρόδιδε μέχρι τέλους τους «κόκκινους» ήταν η άμυνα. Γιατί, ακόμα κι αν η κεφαλιά του Μπεντεκέ στο 64' μείωσε το σκορ και έδωσε ελπίδα στους φιλοξενούμενους, σε χρονικό σημείο που είχαν αυξήσει την πίεσή τους, ήρθε λίγο αργότερα ο Αγιού να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ που πέρασε από τους Λόβρεν, Σκρτελ και Λούκας, διαμορφώνοντας το 3-1! Στο 76' ήρθε και η αποβολή του Σμιθ (που έκανε κάκιστο ματς) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο παιχνίδι στον Νόουτον και η μέρα έκλεισε πολύ άσχημα για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και πολύ θετικά για τους «κύκνους» που δηλώνουν... παρόντες με εμφατικό τρόπο και του χρόνου στην Πρέμιερ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ρανχέλ, Αμάτ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Μπρίτον (90' + 1' Φούλτον), Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Μοντέρο (73' Νόουτον), Αγιού.

Λίβερπουλ: Γουόρντ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Σμιθ, Ότζο, Κιριβέλα (45' Λούκας), Στιούαρτ, Άιμπ (80' Μπράναγκαν), Κουτίνιο (45' Μπεντεκέ), Στάριτζ.

Πηγή: england365.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση