ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Η... ιστορία που λείπει

Ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η εβδομάδα που ξεκίνησε με το 15Αύγουστο δεν προσφέρεται για διακοπές για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, αφού κλείνει με την πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17. Πήραν ρεπό σήμερα, αλλά από αύριο όλοι στη δουλειά.

Αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», δηλαδή πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι «Κυανόλευκοι» της Λεμεσού έβαλαν ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα φέτος, αφού είναι ο μοναδικός στόχος από όσους μπορεί να έχει μια Κυπριακή ομάδα που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πετύχουν επί προεδρίας Νίκου Κίρζη.

Η σταθερότητα της τελευταίας τετραετίας έχει καταγραφεί με τις συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη και την παρουσία της ομάδας στην τρίτη θέση εδώ και μια τριετία. Στο κύπελλο, η ομάδα είναι η πιο επιτυχημένη της τετραετίας αυτής μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, με δυο τρόπαια σε αυτό το διάστημα.

Στην Ευρώπη επίσης έχει κάνει μεγάλα πράγματα αφού μπήκε δυο φορές σε ομίλους, κάτι που επίσης μόνο ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει, με την ΑΕΚ να το κυνηγά να το ισοφαρίσει φέτος.

Τέλος, έβαλε στη συλλογή του και ένα τρόπαιο που γενικώς λείπει από τις βιτρίνες με την κατάκτηση του σούπερ καπ.

Τρία τρόπαια σε μια τετραετία ο Απόλλωνας έχει να πάρει από τη χρυσή του εποχή, την τετραετία 1990-94. Η διαφορά του τότε με το τώρα όμως, είναι πως σε εκείνη την τετραετία πήρε δυο πρωταθλήματα.

Το μεγαλύτερο τρόπαιο όλων που λείπει ιδιαίτερα από την ομάδα. Το 2017 συμπληρώνονται 11 χρόνια από την τελευταία φορά που το πήρε. Στόχος του να τελειώσει η αναμονή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση