ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ήθελε Ρονάλντο, Μπέιλ και Κρόος ο Μόγες

Τόνισε ότι βρέθηκε κοντά στην απόκτηση τους αλλά τα πράγματα στράβωναν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Νταβίντ Μόγες αποκάλυψε πως ήθελε να φέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τος Μπέιλ, Ρονάλντο και Κρός. Παρόλα αυτά η μόνη μεταγραφή που είχε φέρει στην ομάδα ήταν αυτή του Μαρουάν Φελλαϊνί γεγονός που έφερε κριτική στο πρόσωπό του αφού κατηγορήθηκε ότι δεν μπορούσε να φέρει παίκτες παγκοσμίου κλάσης.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ ήταν πολύ κοντά σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης αλλά τα πράγματα στράβωναν.

«Ο Κρός συμφώνησε να έρθει το καλοκαίρι, είχα συμφωνήσει τόσο με τον ίδιο τον Τόνι όσο και με τον ατζέντη του.» ανέφερε ο Μόγες που τη Δευτέρα αντιμετωπίζει την Γιουνάιτεντ από τον πάγκο της Σάντερλαντ.

«Όταν ήρθα ο πραγματικός μου στόχος ήταν ο Μπέιλ, ένιωθα ότι ο Μπέιλ θα ήταν παίκτης της Μάντσεστερ. Πάλεψα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στην πραγματικότητα προσφέραμε περισσότερα από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο Γκάρεθ είχε ήδη αποφασίσει να πάει στην Ρεάλ. Αυτός ήταν στο μυαλό μου ο παίκτης που ήθελα πολύ να φέρω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Όσο αφορά τον Ρονάλντο πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι πρωτογνώρισα τον Σερ Άλεξ και πάντα έλεγε ότι υπάρχει μια πιθανότητα ο Ρονάλντο να επιστρέψει. Αυτό ήταν το επίπεδο που στοχεύαμε».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση