ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τσέλσι των ρεκόρ

Μετά από 18 αγωνιστικές οι Λονδρέζοι μετρούν 46 βαθμούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν σταματάει πουθενά η Τσέλσι! Οι «μπλε» επικράτησαν της Μπόρνμουθ με σκορ 3-0, έφτασαν τις 12 συνεχόμενες νίκες και φυσικά παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά από 18 αγωνιστικές οι Λονδρέζοι μετρούν 46 βαθμούς και κάνουν γιορτές χωρίς περισσότερο άγχος από το... επιτρεπτό. Όσον αφορά το σύνολο του Έντι Χάου έμεινε στους 21 και την 13η θέση.

Για πολλή ώρα ο αγώνας δεν είχε να προσφέρει κάποια ουσιαστική ευκαιρία, με τις δύο μεριές να δοκιμάζουν ανά διαστήματα να παίξουν το παιχνίδι τους χωρίς επιτυχία.

Πρώτος που απείλησε την αντίπαλη εστία ήταν ο Πέδρο, με χαμηλό σουτ του να σταματάει στον Μπόρουτς. Η φάση όπως αποδείχθηκε ήταν... οιωνός για το τι θα ακολουθούσε, με τον Ισπανό εξτρέμ να σημειώνει γκολ με τρομερό πλασέ σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα (24') για το 1-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους «μπλε» να γλιτώνουν από την ισοφάριση σε φάση με τον Γουίλσιρ, και το δεύτερο τους βρήκε με προβάδισμα ασφαλείας. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του, ο Αζάρ έπεσε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0.

Από 'κει και πέρα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να χαθούν οι βαθμοί για τους πρωτοπόρους, με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Πέδρο, να σφραγίζει ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στα... χασομέρια. Συγκεκριμένα, σουτ του κόντραρε και ήταν αδύνατο να απομακρυνθεί από τον Μπόρουτς, που νικήθηκε για ακόμη μία φορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει από το ερχόμενο ματς της Τσέλσι.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες (90' Άινα), Φάμπρεγας, Μάτιτς, Αλόνσο, Γουίλιαν (83' Τσαλόμπα), Αζάρ (90+4' Μπατσουαγί), Πέδρο

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Μπόρουτς, Φράνσις, Κουκ, Ντάνιελς, Σμιθ, Γκόσλινγκ, Σέρμαν (66' Στάνισλας), Άρτερ, Σμιθ (77' Άιμπ), Γουίλσιερ, Κινγκ (66' Αφόμπ)

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
 
Δευτέρα
Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 1-1 (71' πέν. Ντίνι / 26' Καμπάιγ)
Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 1-0 (86' Ζιρού)
Μπέρνλι - Μίντλεσμπρο 1-0 (81' Γκρέι)
Τσέλσι - Μπόρνμουθ 3-0 (24', 90+4' Πέδρο, 49' πέν. Αζάρ)
Λέστερ - Έβερτον 0-2 (51' Μιραλάς, 90+1' Λουκακού)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 3-1 (39' Μπλιντ, 82' Ιμπραχίμοβιτς, 86' Μεχιταριάν / 90' Μπορίνι)
Σουόνσι - Γουέστ Χαμ 1-4 (89' Γιορέντε / 13' Αγιού, 50' Ρέιντ, 78' Αντόνιο, 90' Κάρολ)
 
Τρίτη
Λίβερπουλ - Στόουκ (19:15)
 
Τετάρτη
Σαουθάμπτον - Τότεναμ (21:45)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση