ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε «διαμάντι» της Πόρτο

Σπουδαίο μεταγραφικό «χτύπημα» για τη Ρεάλ Μαδρίτης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης κινούμενη υπό άκρα μυστικότητα ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Αντρέ Σίλβα.

Σπουδαίο μεταγραφικό «χτύπημα» για τη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, καθώς η «βασίλισσα» τα βρήκε σε όλα με την Πόρτο προκειμένου ο Αντρέ Σίλβα να φορέσει την λευκή φανέλα.

Όπως αναφέρει η «As», οι «μερένχες» θα καταβάλουν στον πορτογαλικό σύλλογο 58 εκατομμύρια ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Αντρέ Σίλβα είναι Πορτογάλος επιθετικός, γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου του 1995 και είναι προϊόν της ακαδημίας των «δράκων» συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας από το 2015, ενώ τη φετινή σεζόν είναι βασικό στέλεχος μετρώντας 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μεταξύ των οποίων 16 στο πρωτάθλημα και 6 στο Champions League) και 15 συνολικά γκολ (10 και 4 αντίστοιχα στις δύο διοργανώσεις).

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, ενώ κάνοντας το ντεμπούτο του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την εθνική Ανδρών μετά το κάλεσμα του Φερνάντο Σάντος, έχει γράψει και 4 παρουσίες στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση