ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με την τρέλα του Κόντε

Τι έγινε στην 29η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Τσέλσι έχει φτάσει μέχρι εδώ και δεν έχει διάθεση να αφήσει το πρωτάθλημα να χαθεί! Απέναντι στην Στόουκ τα χρειάστηκε, έφτασε στο 87’ με το σκορ στο 1-1 αλλά μίλησε ο Γκάρι Κέϊχλ και της χάρισε μια σπουδαία νίκη με 2-1.

Ο Γουίλιαν με έξυπνη εκτέλεση φάουλ στο 13’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κόντε, ωστόσο στο 38’ ο Γουόλτερς με πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Κέιχιλ) έγραψε το 1-1. Αλλά ο Κέϊχιλ ήταν καθοριστικός και στην αντίπαλη περιοχή για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Φοβερά πράγματα από τη Λέστερ από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, καθώς επικράτησε με 3-2 εκτός της Ουέστ Χαμ και μετρά τέσσερις νίκες σερί! Τρεις στην πρέμιερ και αυτήν με την οποία προκρίθηκε επί της Σεβίλλης στο τσάμπιονς λιγκ.

Μαχρέζ και Χουτ σόκαραν τους γηπεδούχους, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους μόλις στο 7’ αλλά ο Λαντσίνι στο 20’ μείωσε το σκορ. Ωστόσο, ο Βάρντι στο 38’ με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Η Γουέστ Χαμ μπήκε με σαφή σκοπό να κάνει μια μεγάλη ανατροπή. Μείωσε στο 63’ με τον Αγιού, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά είτε η αστοχία τους, είτε ο Σμάιχελ δεν τους επέτρεψαν να γυρίσουν το ματς (2-3).

Σε τρομερή φόρμα η Έβερτον, που διέλυσε με 4-0 την Χαλ του Μάρκο Σίλβα και την έσπρωξε προς την Τσάμπιονσιπ. Ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 9’ άνοιξε το σκορ και τον δρόμο προς την νίκη για την ομάδα του, με τον Χάντλστον να κάνει πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων καθώς στο 73’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Ενέρε Βαλένσια στο 78’ και ο Λουκάκου με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Ουραγός της βαθμολογίας παράμεινε η Σάντερλαντ που παρότι ήταν καλύτερη, έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι, ενώ η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ και έκανε βήμα σωτηρίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση