ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φέργκιουσον: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να πάρει το Γιουρόπα»

Αισιόδοξος ο Σκωτσέζος

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μπορεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην κάθεται πια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον νοιάζουν πια τα αποτελέσματα της ομάδας.

Μάλιστα, ο «Φέργκι» φαίνεται να… ιντριγκάρεται απ’ το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Γιουνάιτεντ έναν τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ.

Αυτός ο τίτλος είναι φυσικά το Europa League, με τους «κόκκινους διάβολους» να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα προημιτελικά του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσουν την Άντερλεχτ.

«Δεν έχουμε κατακτήσει ποτέ το Europa League, ούτε το Κύπελλο UEFA παλιότερα. Η κλήρωση είναι ευνοϊκή. Δεν λέω πως θα περάσουμε σίγουρα, αλλά έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Επίσης, θα μας δώσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League, κάτι που μας δίνει μεγάλο κίνητρο».

Ακολούθως, ο Σερ Άλεξ αναφέρθηκε στο ότι δεν πρέπει να σνομπάρεται ο θεσμός λέγοντας πως «εάν κερδίσεις ένα τρόπαιο, είναι κάτι. Και μιλάμε για ευρωπαϊκό θεσμό. Δεν έχει σημασία εάν δεν είναι το Champions League. Μεγαλώνει το παλμαρέ σου. Βάλε το Europa League δίπλα στο Champions League, το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Κύπελλο Κυπελλούχων. Θέλουμε να είμαστε η κορυφαία ομάδα της χώρας και στους ευρωπαϊκούς τίτλους».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X