ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 1-1: Ο Ζλάταν ήθελε το αήττητο

Δεν μέτρησε γκολ του Σουηδού στο 71'

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη της ήττα από τον Οκτώβριο (όταν έχασε από την Τσέλσι στο Λονδίνο) έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο περιθωριοποιημένος Λουκ Σο είχαν διαφορετική άποψη κόντρα στην Έβερτον.

Η ομάδα του Κούμαν χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο και εκμεταλλευόμενη την αφέλεια της Γιουνάιτεντ στις στημένες φάσεις, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 22', με τον Γιαγκέλκα που παρά το γεγονός ότι είχε πλάτη στην εστία, κατάφερε να στείλει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ντε Χέα ανοίγοντας το σκορ.

Λογικό ήταν πλέον το γήπεδο να γείρει προς την εστία του Ρόμπλες, αφού η ομάδα του Μουρίνιο για ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα έτρεχε και δεν έφτανε. Στο 30' έπειτα από φάουλ του Μπλιντ και επέμβαση του τερματοφύλακα της Έβερτον, ο Ερέρα προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το θετικό για τη Γιουνάιτεντ ήταν ότι παρά το γεγονός πως ήταν όλη μπροστά, κατάφερνε κυρίως με αυτοθυσία των αμυντικών της να μην απειλείται από την Έβερτον. Στο 55' ήταν η σειρά του Πογκμπά να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Ρόμπλες, σε κεφαλιά που κέρδισε ανάμεσα στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ (65' Λουκ Σο), Μπεγί, Ρόχο, Μπλιντ (46' Πογκμπά), Κάρικ (65' Μχιταριάν), Αντέρ Ερέρα, Φελαϊνί, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Ιμπραχίμοβιτς.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χοέλ Ρόμπλες, Χόλγκεϊτ, Τζαγκιέλκα, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπέινς, Μπάρι, Γκουέιγ, Μπάρκλεϊ (80' Κάλβερτ-Λιούιν), Μιραλάς (67' Πένινγκτον), Τομ Ντέιβις, Λουκακού.

Αναλυτικά η 31η αγωνιστική:

Τρίτη 4/4

Μπέρνλι – Στόουκ 1-0
Λέστερ – Σάντερλαντ 2-0
Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ 2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1

Τετάρτη 5/4

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (21:45)
Χαλ – Μίντλεσμπρο (21:45)
Σουόνσι – Τότεναμ (21:45)
Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (21:45)
Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ (22:00)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση